Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT AZ NBA 2K19

A 2K örömmel jelenti az NBA 2K19 mától kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. A sportjátékok fogalmát újraértelmező sorozat 20. évfordulóját ünneplő NBA 2K19 a legmodernebb grafikával és játékmenettel, úttörő játékmódokkal és a magával ragadó nyílt világú „Neighborhood" móddal feszegeti tovább a széria korlátait, valamint hozza még egy lépéssel közelebb a valódi kosárlabda izgalmaihoz és kultúrájához.

 

„Az NBA 2K19 képviseli a Visual Concepts csapatának két évtizedes fejlesztésének és innovációjának csúcspontját" mondta Greg Thomas, President, Visual Concepts. „Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy a sportjátékok élvonalában lehetünk a sorozat továbbfejlesztésével évről évre, és már alig várjuk, hogy közösségünk is elsőkézből megtapasztalja az újdonságokat."

 

Az NBA 2K19 fejlesztések és bővítések egész sorát tartalmazza, mint a még lebilincselőbb MyCAREER, az áttervezett MyTEAM és a dinamikusabb Neighborhood, melyek mindegyikében az egyik legnépszerűbb zenész, Travis Scott által összeválogatott számok ritmusára játszhatsz. Az NBA 2K19 a Visual Concepts eddigi legambiciózusabb játéka, ami azzal a céllal készült, hogy a lehető legautentikusabb kosárlabda szimulátor élményt nyújtsa a rajongóknak.

 

Az NBA 2K19 dinamikus új funkciói közt szerepel:

 

• Vedd át az irányítást: Hasznosítsd MyPLAYER karaktered teljes kosárlabda potenciálját az új Takeover funkcióval. Nyiss meg a pályán sosem látott különleges mozdulatokat és képességeket, vagy aktiváld a Team Takeover-t, és engedd szabadjára teljes csapatod erejét.

 

• Urald a környéket: A kibővített Neighborhood mód izgalmaiból egyetlen napot sem akarsz majd elszalasztani. Szerezz hírnevet a pályán, az Under Armour Cagesben és élő eseményeken. Kosarazz éjjel-nappal az új napszakváltozásnak köszönhetően, látogass el a Jordan Rec Centerbe, vagy hívd össze a régi bandát egy izgalmas 3-3 elleni meccsre.

 

• MyTEAM: Hozd létre első MyPLAYER kártyádat, és játssz LeBron, Kobe és kollekciód többi tagja oldalán a számos kompetitív játékmódban.

 

• Teljesen új MyCAREER: Válj Neighborhood legendából globális jelenséggé! Az eredeti, történet vezérelt karrier mód visszatér egy teljesen új, lebilincselő narratív utazással Kínából a G Ligán át egészen az NBA-ig, számos világsztárral és új játékelemmel.

 

Az NBA 2K19 mától országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.2018.09.11
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes