Get Adobe Flash player

 

Hír - MINDEN AMIT A HITMAN 2-RŐL TUDNOD KELL

A Warner Bros. Interactive Entertainment és az IO Interactive ma új HITMANTM 2 előzetest adott ki HITMAN Perfected címen, ami betekintést ad a játék számos új lehetőségébe, módjába, frissítésébe és tartalmába.

 

 

A videó kezdésnek bemutatja a 47-es Ügynökre váró dinamikus világ hat változatos helyszínét, mint Hawke's Bay (Új-Zéland), Miami (Amerika), Santa Fortuna (Kolumbia), Mumbai (India), Whittleton Creek (Amerika) és Sgáil rejtélyes szigete (Észak-Atlanti-óceán), melyek mindegyike páratlan mélységet, számtalan interaktív lehetőséget és abszolút szabadságot biztosít a küldetések teljesítéséhez.

 

A játékosok továbbá a sorozat történetének első többjátékos módjában is elmerülhetnek. A Ghost mód az IO Interactive sajátos 1-1 elleni megközelítése, de a kooperatív élményekre vágyó bérgyilkosok az önálló Sniper Assassin módban szintén első alkalommal iktathatják ki a célpontokat egy másik játékos oldalán. A HITMAN 2 emellett számos frissítést és javítást is tartalmaz, köztük okosabb AI-t, teljesen új mini térképet, biztonsági kamerarendszereket, picture-in-picture visszajátszást, rengeteg új eszközt, a közönség kedvenc aktatáska továbbfejlesztett változatát, valamint a tömegbe való elrejtőzés és a tükrök stratégiai használatának lehetőségét, és sok mást.

 

A felsorolt újdonságok mindegyike elérhető lesz a HITMAN 2 megjelenésekor, ezt követően pedig további post-launch tartalmakkal fog kiegészülni a bérgyilkosok folyamatosan bővülő világa Elusive Targets, Escalations, Challenge Packs, Contracts és más tartalmak formájában.

 

A HITMANTM 2 a világszerte elismert HitmanTM folytatása teljesen új, végletekbe menően részletes, élő, lélegző sandbox helyszínekkel, amik csak arra várnak, hogy a játékosok felfedezzék őket, és a játék biztosította korlátlan szabadsággal elkövessék a tökéletes merényletet a rendelkezésükre álló tárgyak, fegyverek, álruhák és számos lopakodási technika arzenáljával.

 

A HITMANTM 2-ben új játékmódok is bemutatkoznak, mint az önálló Sniper Assassin mód, amiben a játékosok a sorozat történetében első alkalommal tapasztalhatják meg a kooperatív HitmanTM élményt egy másik játékossal együtt dolgozva célpontjaik kiiktatásán. A Hitman Sniper Assassin egyedül is élvezhető a 47-es Ügynök karakterét irányítva, valamint már bárki számára elérhető, aki előrendeli a HITMANTM 2-t a kijelölt üzletekben.

 

A HITMANTM 2 egy új, 1-1 elleni Ghost módot is tartalmaz, melyben két játékos bérgyilkos képességeiket próbára téve versenghet egymással interneten keresztül, hogy melyikük képes a 47-es Ügynök szerepében gyorsabban és tisztábban kiiktatni a célpontokat, az útjába akadó fegyverek, tárgyak, álruhák és szellem ládák segítségével.

 

A HITMANTM 2 2018. november 13-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 2018.10.30
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes