Get Adobe Flash player

 

Hír - NÉZD MEG HOGYAN SÖPÖR VÉGIG KÍNÁN DONG ZHUO

Légy szemtanúja a világ összeomlásának, ahogy Dong Zhuo átveszi az uralmat Kína felett a legújabb Total WarTM: THREE KINGDOMS videóban. A nyomában elfoglalt területeket és káoszt hagyó Dong Zhuot senki sem állíthatja meg abban, hogy megtisztítsa a vidéket ellenségeitől.

 

Dong Zhuot a kapzsiság és a megfélemlítés hajtja, ahogy sorra csap le mindenkire, aki szembeszegül vele. Játékstílusa során olyan eszközökre hagyatkozik, mint a kormánytisztviselők kivégzése, a hűbéri államok magának követelése, és a számára előnyös üzletek kikényszerítése a gyengékből. A Han-dinasztiával a markában és félelmet keltő erejével, Dong Zhuo karnyújtásnyira van a győzelemtől.

 

Dong Zhuot a játékosok serege legyőzésével, vagy az Emperor rang elérésével oldhatják fel a kampányban, akivel együtt 12-re bővül a játék választható hadvezéreinek száma, melyek mindegyike más-más képességekkel bír.

 

 

Rendeld elő még ma a Total War: THREE KINGDOMS Limitált Kiadását, ami a játék mellett tartalmazni fog egy kétoldalas posztert, egyik felén a kampánytérképpel, a másikon pedig a játékban irányítható hadvezérekkel - mindezt egy rendkívül igényes, autentikus kalligráfia papírból készült, vízfesték és tinta hatásokkal ellátott csomagolásban.

 

A Total War: THREE KINGDOMS 2019. május 23-án jelenik meg PC-re.

 2019.03.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes