Get Adobe Flash player

 

Hír - ÜNNEPELD A WWE LEGENDA RIC FLAIR HAGYATÉKÁT A WWE 2K19® WOOOOO! EDITION KIADÁSSAL

A 2K ma felfedte a vezető WWE videojáték sorozat legújabb része, a WWE 2K19® Wooooo! Edition kiadását. A 16-szoros WWE Világbajnok, globális pop kultúra ikon és WWE Hírességek Csarnoka tag, Ric Flair tiszteletére - akinek viselkedése és eredményei tökéletesen tükrözik a „Never Say Never" szlogent - készült WWE 2K19 Wooooo! Edition kiadásból mindössze 30.000 példány készül, és a hatalmas mennyiségi digitális tartalom mellett lenyűgöző, exkluzív gyűjtői relikviákat tartalmaz. A WWE 2K19 2018. október 9-én fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 

 

A WWE 2K19 Wooooo! Edition kiadás tartalma:

 

• Egy WWE 2K19 Deluxe Edition példány, melynek részei:
o WWE 2K19 játékszoftver Deluxe Edition csomagolásban
o WWE 2K19 szezonbérlet (részletek idén nyáron)
o Exkluzív WWE Hírességek Csarnoka karakterek ('80-as évek stílusban): "Rowdy" Roddy Piper, Dusty Rhodes és Ricky "The Dragon" Steamboat
o Exkluzív karakterek: "Macho Man" Randy Savage (WrestleMania® VIII) és Undertaker (2002)
o Exkluzív aréna: Starracade 1983
o Exkluzív ruházat: Ric Flair (WrestleMania 24 köntös) és Charlotte Flair (WrestleMania 32 köntös);
o WWE 2K19 digitális előrendelői tartalmak (Rey Mysterio „Royal Rumble 2018" karakter és Ronda Rousey „WrestleMania 34/Roddy Piper-inspired" karakter)
o Limitált kiadású WWE® SuperCard kártyák, köztük a WWE 2K19 borítójának sztárja AJ Style, valamint egy AJ témájú WWE 2K19 kártyacsomag.
• Exkluzív prémium csomagolás
• Exkluzív és számozott példányszámú WWE Hírességek Csarnoka gyűrű replika
• Exkluzív „Nature Boy" inspirálta Funko Pop! figura
• Rajongói limitált kiadású emléktábla egy darabbal Ric ikonikus rózsaszín vagy lila köntöséből
• Limitált kiadású Ric és Charlotte Flair WWE® SuperCard kártyák és egy Ric témájú WWE 2K19 kártyacsomag

 

„Izgalmas és megtisztelő látni, ahogy a karrierem a videojátékok erejével halhatatlanná válik minden rajongóm számára világszerte" mondta Ric Flair. „Ez egy hihetetlenül stílusos, limuzinnal járó, sugárhajtásúval repülő, csókrabló, a gyűjtők gyöngye kiadás lesz, amiről biztosan nem akarsz lemaradni. Wooooo!"

 

„Kevesen ünnepelték életükben a 'Never Say Never' mantrát úgy, mint Ric Flair, és rendkívül megtisztelő, hogy megemlékezhetünk örökségéről a WWE 2K19 Wooooo! Edition kiadással" mondta Chris Synder, a 2K Marketing osztályának alelnöke. „Ez a bőséges gyűjtői kiadás exkluzív fizikai és digitális tartalmaival a tökéletes módja, hogy a rajongók kimutassák a 'The Nature Boy' és lenyűgöző eredményei iránti lelkesedésüket."

 

A WWE 2K19 2018. október 9-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 2018.07.27
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes