Get Adobe Flash player

 

Hír - NOVEMBER VÉGÉN ÉRKEZIK MEG A FROSTPUNK LEGTELJESEBB KIADÁSA

A CENEGA és a 11 bit studios örömmel jelenti be a This War of Mine alkotóinak díjnyertes alkotása, a társadalmi túlélőjáték Frostpunk új Game of the Year Edition kiadását, ami 2019. november 22-én fog megjelenni PC-re.

 

 

A Frostpunk: Game of the Year Edition az alapjáték és számos fizikai extra mellett a 3 letölthető tartalmat tartogató szezonbérlettel fokozza fogvacogtató élményeidet egy világban, ahol a hő jelent mindent, és összes döntésednek ára van. A Frostpunk teljesen fagyott világában az emberek gőzalapú technológiával próbálnak túlélni a rettentő hidegben, a te feladatod pedig a Föld utolsó városának és lakóinak életben tartása bármi áron.

 

• A VÁROSNAK TÚL KELL ÉLNIE
A Frostpunk egy társadalmi túlélő játék, amiben a hő jelenti az életet és minden döntésnek ára van.

 

• TARTSD FENN A REMÉNYT
A túlélés a reményről és az élni akarásról szól. A képességed, hogy felébreszd és fenntartsd az emberekben ezt a két dolgot határozza meg sikered esélyeit.

 

• HOZZ TÖRVÉNYEKET
A társadalom emberek egy csoportja, akikre ugyanazon szabályokok vonatkoznak és megegyeznek az érdekeik. A törvények és szokások lefektetése kulcsfontosságú szerepet tölt be társadalmad megformálásában.

 

• DÖNTÉSEID SÚLYA
Engedélyezed a gyerekmunkát? Hogyan bánsz a betegekkel és sérültekkel? A Frostpunk olyan taktikai kihívások elé állítja a játékosokat, amivel egyúttal erkölcsüket is megkérdőjelezi.

 

• FELFEDEZÉS
A világ nem csupán a múlt darabjaiból áll, de a potenciális jövő biztosításának eszközeit is rejti embereid számára.

 

A Game of the Year Edition tartalma:

 

• Frostpunk alapjáték
• Szezonbérlet 3 letölthető tartalommal
o THE RIFTS
Használd a hídépítés lehetőségét és hozz létre hidakat az új területeken található riftek között, és állj helyt az új Endless játékmódban. (Már elérhető)
o THE LAST AUTUMN
A masszív kiegészítő az eredeti játék eseményei előtt játszódik, és az új játékmechanikák mellett új épületeket is tartalmaz. (Tervezett megjelenés: 2019. december)
o PROJECT „TVADGYCGJR"
Az utolsó kiegészítő tartalmát titok övezi. Vajon ki tudod találni? (Tervezett megjelenés: 2020.)
• „New London - The Art of Frostpunk" - 56 oldalas, keményfedeles művészeti album
• A játék zenei anyaga (CD-n és digitális formában)

 

A Frostpunk: Game of the Year Edition 2019. november 22-én jelenik meg PC-re. A Frostpunk és a Frostpunk: Season Pass országszerte kapható PC-re, a Frostpunk: Console Edition pedig PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 2019.11.05
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes