Get Adobe Flash player

 

Hír - NOVEMBERBEN JELENIK MEG A SHADOW OF THE TOMB RAIDER ELSŐ KIEGÉSZÍTŐJE

A Square Enix®, az Eidos-MontréalTM és a Crystal Dynamics® örömmel jelenti be, hogy Shadow of the Tomb RaiderTM első kiegészítője, a The Forge 2018. november 13-án érkezik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 

Az első DLC-ben Larának minden bátorságát összeszedve, a bukott istenek lávában úszó kohója felett lengve kell felfednie Kuwaq Yaku titkait, miközben megismeri egy barát ősi hagyatékát és felülkerekedik a rég felperzseltnek hitt veszélyeken. A The Forge egy egyedül és kooperatívan is játszható Challenge Tombot is tartalmaz, melyet teljesítve a játékosok a Grenadier képességgel, a Brocken kosztümmel és az Umbrage 3-80 fegyverrel gazdagodhatnak.

 

A The Forge az első a Season Pass részét képező hét, havi rendszerességgel megjelenő kiegészítőből, melyek számos friss tartalommal, kihívásokkal, kooperatív élményekkel, fegyverekkel, kosztümökkel és narratív mellékküldetésekkel látják el a játékosokat. A The Forge emellett Score Attack és Time Attack módokkal is bővíti a játékot.

 

Lara Croft túlélte a kegyelmet nem ismerő dzsungel kihívásait, felfedezte számos eldugott romot rejtő vidékeit, megküzdött a Trinityvel az emberiség jövőjéért, valamint megfékezte a maja apokalipszist - kalandjainak azonban még koránt sincs vége. Paititi rejtett városa új rejtélyeket, kihívásokat, barátságokat és riválisokat, valamint új sírhelyeket tartogat a számára a kiegészítők részeként, amik tovább bővítik a Shadow of the Tomb Raider világát.

 

A Shadow of the Tomb Raider országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.2018.10.08
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes