Get Adobe Flash player

 

Hír - NOVEMBERBEN KEZDI MEG KONZOLOKON A HÓDÍTÁST A SID MEIER’S CIVILIZATION VI

A 2K ma bejelentette, hogy a 2016-os The Game Awards és DICE Awards 'Legjobb Stratégiai Játék' díjainak nyertese, a Sid Meier's Civilization® VI 2019. november 22-én érkezik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, amivel 2008 óta először jelenik meg Civilization játék Xbox és PlayStation konzolra.

 

 

A konzolos kiadás az alapjátékot fogja tartalmazni, a kiegészítő tartalmak pedig a Civilization VI Expansion Bundle részeként lesznek kaphatók, melynek tartalma:

 

• Civilization VI: Rise and Fall - Olyan újdonságokkal bővíti a játékot, mint az aranykor és sötét kor, a városok Hűség rendszere, valamint a városok élére ültethető kormányzók, ezzel még több lehetőséget, stratégiát és kihívást biztosítva a játékosoknak.
• Civilization VI: Gathering Storm - A sorozat történetének legsikeresebb kiegészítője egy aktív bolygóra helyezi a játékosokat, ahol a földtan és az éghajlattan új, egyedi kihívások elé állítja őket.
• További 18 civilizáció vezető - A kiegészítők részeként válogass a történelem legismertebb vezetői közül, hogy átsegítsék civilizációdat a korszakokon egyedi bónuszokat, épületeket, egységeket és sok mást biztosítva.

 

Emellett 2019. november 22-én a Sid Meier's Civilization VI Nintendo Switch változatához is elérhetővé válik a Civilization VI Expansion Bundle.

 

A konzolos játékosok a Sid Meier's Civilization VI legaktuálisabb változatát élvezhetik majd, a legújabb frissítésekkel és játékmenetbeli változtatásokkal.

 

„Több, mint egy évtizede hozta el a 4X stratégiát a nappaliba a Sid Meier's Civilization Revolution" mondta Melissa Bell, Senior Vice President of Marketing, 2K. „Alig várjuk, hogy új játékosokat üdvözöljünk a több, mint 5.5 millió Sid Meier's Civilization VI rajongó között világszerte, és ezúttal PlayStation 4-en vagy Xbox One-on játsszunk csak még egy kört."

 

„A Firaxis számára a Sid Meier's Civilization VI PlayStation 4-es és Xbox One-os megjelenése lehetőséget ad arra, hogy új közönségnek hozza el a stratégiai játékok izgalmát, melynek egy része még sosem játszott ezelőtt stratégiai játékkal" tette hozzá Ed Beach, Lead Designer, Sid Meier's Civilization VI. „A Firaxis csapata keményen dolgozott azon, hogy a lehető legjobb játékká tegye a Sid Meier's Civilization VI-ot, és alig várjuk, hogy újabb játékosokat köszöntsünk közösségünkben."

 

A Sid Meier's Civilization VI PlayStation 4 és Xbox One változata 4 kiegészítőcsomagot is tartalmazni fog (Poland Civilization and Scenario Pack, Vikings Scenario Pack, Australia Civilization & Scenario Pack, Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack).

 

Az eredetileg a Firaxis Games gondozásában PC-re megjelent Sid Meier's Civilization VI az Aspyr Media közreműködésével érkezik meg 2019. november 22-én PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2019.09.25
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes