Get Adobe Flash player

 

Hír - NOVEMBERBEN VISSZATÉR A 47-ES ÜGYNÖK

A Warner Bros. Interactive Entertainment és a független játékfejlesztő stúdió, az IO Interactive ma bejelentette kritikusok által világszerte elismert HITMANTM folytatását, a HITMANTM 2-t, mely élő, lélegző, valamint hihetetlenül részletes sandbox pályákkal várja a játékosokat. A HITMAN 2 korlátlan szabadságot nyújt a játékosoknak a tökéletes merénylet kitervelésében, amiket eszközök, fegyverek, álruhák és lopakodási technikák egész arzenáljának bevetésével valósíthatnak meg a lehető legkreatívabb módon. A HITMAN 2 2018. november 13-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-re.

 

 

„Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy egy olyan csapattal dolgozhatunk együtt, mint az IO Interactive, hogy elhozzuk az ikonikus sorozat legújabb részét a lelkes HITMAN rajongóknak és az új játékosoknak" mondta David Habbad, a Warner Bros. Interactive Entertainment elnöke. „Az IO Interactive fantasztikus munkát végzett a Hitman sorozattal, ez az új epizód pedig még több lehetőséget fog biztosítani a játékosoknak kreativitásuk kihasználására az eddiginél jóval nagyobb sandbox helyszíneken."

 

„Büszkén jelentjük be a HITMAN folyamatosan bővülő bérgyilkos világának következő fejezetét, a HITMAN 2-t. Az előző epizód sikerére építve a HITMAN 2 teljesen új lehetőségekkel, játékmódokkal és számos a sorozatban korábban sosem látott újdonsággal érkezik egy még nagyobb, tartalmasabb HITMAN élményért" mondta Hakan Abrak, az IO Interactive CEO-ja. „A Warner Bros-nál nem is kívánhattunk volna jobb partnert, hogy elhozzuk ezt a játékot a lelkes közösségünknek és a széria újoncainak egyaránt. Üdv újra köztünk 47-es Ügynök!"

 

A HITMAN 2 egy földkörüli kalandra invitálja a játékosokat számos nemzetközi helyszínen át, mint például az élénk Miami, ahol egy éppen zajló autósport futam színes környezete ad majd friss hátteret a sorozatnak. A napsütötte utcáktól a sötét és veszélyes esőerdőkig, minden helyszín rengeteg különböző útvonalat és páratlan mélységű játékélményt biztosít.

 

Az izgalmas kém thriller történetet folytatva a HITMAN 2-ben a játékosok újra magukra ölthetik a 47-es Ügynök szerepét, hogy küldetésük részeként kiiktassák a Shadow Client célpontot és egyszer s mindenkorra felfedjék milíciáját, azonban ahogy a 47-es Ügynök lassan megismeri rejtélyes múltját, semmi sem lesz újra a régi.

 

A HITMAN 2-ben új játékmódok is bemutatkoznak, mint az önálló Sniper Assassin mód, amiben a játékosok a sorozat történetében első alkalommal tapasztalhatják meg a kooperatív HITMAN élményt egy másik játékossal együtt dolgozva célpontjaik kiiktatásán. A Hitman Sniper Assassin egyedül is élvezhető a 47-es Ügynök karakterét irányítva.

 

 

A Hitman Sniper Assassin mától elérhető a HITMAN 2 alapkiadás, Gold Edition és Collector's Edition előrendelői bónuszaként a kijelölt üzletekben.

 

További extraként a HITMAN 2 Gold Edition és Collector's Edition előrendelők már 4 nappal a megjelenés előtt elkezdhetik a játékot.

 

A HITMAN 2 2018. november 13-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2018.06.08
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes