Get Adobe Flash player

 

Hír - NYISD MEG A SZÖRNY RT. VILÁGÁBA VEZETŐ AJTÓT A KINGDOM HEARTS III-BAN

A hétvégén megrendezésre került D23 Expo Japan rendezvényen a Disney rajongóknak a Tokyo Disney Resorts® területén tartott különleges D23: The Official Disney Fan Club alkalmával a Square Enix Ltd. és a Disney egy új Disney•Pixar filmen alapuló világot jelentett be a KINGOMD HEARTS III-ban, ami nem más, mint a Monsters, Inc.


Epikus kalandjaik során Sora és barátai új szövetségesekre lelnek Mike Wazowski, James P. „Sulley" Sullivan és Boo személyében, a rémisztő csapat sztárjai pedig a hajmeresztő tehetségeikkel és speciális egyesített csapásokkal támadnak az ellenfelekre.


A SQUARE ENIX továbbá új átvezető videókat és játékmeneti részleteket is bemutatott a Toy Story inspirálta világból, köztük Rapunzel (Aranyhaj) Disney hercegnőt, látványos Keyblade átalakulásokat, az összekapcsolási rendszert Ariel (A Kis Hableány) főszereplésével és a Dream Eater Meow Wow, valamint a KINGDOM HEARTS gonosztevő, Marluxia és Vanitas visszatérését.

 


A rajongókat egy második előzetessel is meglepte a kiadó, amiben Riku és King Mickey rejtélyes párbeszéde látható, valamint bejelentésre kerül az új főcímdal „DON'T THINK TWICE" címen a nemzetközi sztár és a sorozat történetének veterán énekese, Hikaru Utada előadásában.

 

 


A KINGDOM HEARTS III 2018-ban fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra.



2018.02.12
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes