Get Adobe Flash player

 

Hír - NYUGATRA TÁNCOL A PERSONA 3: DANCING IN MOONLIGHT ÉS A PERSONA 5: DANCING IN STARLIGHT

Figyeljen a parkett minden királya, királynője, androidja és beszélő macskaszerű lénye! Csatlakozz kedvenc karaktereidhez és kövessétek együtt a zene ritmusát a Persona 3: Dancing in Moonlight és a Persona 5: Dancing in Starlight keretében, melyek 2019. elején érkeznek meg PlayStation 4-re. A Club Velvet tárt karokkal várja a Persona 3 és Persona 5 rajongókat, valamint a sorozat újoncait egyaránt egy varázslatos táncpartira, amit garantáltan nem fognak egyhamar elfelejteni!

 

A Persona 3: Dancing in Moonlight előzetes alább tekinthető meg: 

 

 

A Persona 5: Dancing in Starlight előzetes alább tekinthető meg: 

 

 

A Persona 3: Dancing in Moonlight és a Persona 5: Dancing in Starlight keretében a Specialized Extracurricular Execution Squad (SEES) és a Phantom Thieves tagjai egy csak Club Velvet néven ismert titkos szobában térnek magukhoz, ahol a Velvet Room rejtélyes lakói fogadják őket, és arra kényszerülnek, hogy részt vegyenek egy titkos táncpartin anélkül, hogy tudnák mi vár rájuk.

 

A Persona 3: Dancing in Moonlight és a Persona 5: Dancing in Starlight lehetőségei:

 

• Felejthetetlen zenék - Térj vissza a Persona 3 és a Persona 5 világába, majd idézd fel a játékok legemlékezetesebb pillanatait a Ryota Kozuka által szerzett fülbemászó zenékkel Shoji Meguro előadásában, valamint élvezd a teljesen új ATOLS, Lotus Juice, ☆Taku Takahashi (m-flo / block.fm), Jazztronik és más remixeket! Nyisd meg a 25 közönség kedvenc számot mindkét játékban!

 

• Tánc! - Válassz a számos nehézségi szint közül és táncolj az SEES vagy a legendás Phantom Thieves tagjai oldalán ebben a számos testreszabási lehetőséget biztosító ritmusjátékban. Ha egy szám alatt jól teljesítenek a karakterek, partnerükkel átvehetik az uralmat a táncparkett felett és „Fever" módba válthatnak - próbáld ki kedvenc szereplőid kombinációit!

 

• Angol és japán szinkron -Kedvenc karaktereidet japán és angol szinkronhangjukon is megszólaltathatod.

 

• Társalgás - A „Social" módban a játékosok elmélyíthetik kapcsolatukat kedvenc karaktereikkel párbeszédeken és kisebb eseményeken keresztül. A karakterenként eltérő feltételek teljesítésével emellett különleges eseményeket és új tárgyakat is megnyithatnak.

 

• Kosztümök - Gyűjts és próbálj fel számos kosztümöt és kiegészítőt a még látványosabb táncélményért.

 

A 2018. július 12-14. között Los Angelesben megrendezett E3 2018 keretében a Persona 3: Dancing in Moonlight és a Persona 5: Dancing in Starlight is kipróbálható lesz az ATLUS/SEGA standnál (Nyugati Csarnok #5222).

 

A Persona 3: Dancing in Moonlight és a Persona 5: Dancing in Starlight 2019 elején jelenik meg PlayStation 4-re.2018.06.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes