Get Adobe Flash player

 

Hír - OKTÓBERBEN INDUL A STARLINK: BATTLE FOR ATLAS KILÖVÉSE

A Ubisoft® az Electronic Entertainment Expo (E3) keretében bejelentette, hogy a Ubisoft Toronto gondozásában készülő vadonatúj akció-kalandjátéka, a Starlink: Battle for AtlasTM 2018. október 16-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Ez a nyílt világú űrkaland moduláris játékokkal fokozza a játékélményt, így a játékosok űrhajójuk fizikai változatának módosításával változtathatják meg annak játékbeli mását. Minden az űrhajóra rögzített moduláris elem azonnal megjelenik a játékban, így a játékosok különböző képességekkel, fegyverekkel és hajókkal kísérletezve vihetnek be pusztító sorozatokat ellenfeleiknek. A Starlink: Battle for AtlasTM Starter Pack tartalmazza a játékot, egy űrhajót, egy pilótát, egy pár fegyvert, egy Starlink kontroller állványt és egy posztert.

 

A bejelentés alkalmából kiadott előzetes alább tekinthető meg: 

 

 

A Nintendo Switch-exkluzív kiadást bemutató előzetes alább tekinthető meg: 

 

 

A Starlink színes szereplőgárdája a Star Fox csapat vezetője, Fox McCloud, és ikonikus Arwing űrhajója oldalán is harcba szállhat a Nintendo Switch verzióban. A játékosok a teljes kampányt átélhetik Fox McCloud oldalán, valamint exkluzív küldetésekre is indulhatnak vele és a Star Fox univerzum más szereplőivel.

 

„Izgatottan vagyunk, hogy végre többet mutathatunk a játékosoknak a Ubisoft Toronto új IP-je, a Starlink: Battle for AtlasTM világából" mondta Laurent Malville, a Ubisoft Toronto kreatív igazgatója. „A Starlink a csapatunk kollektív szenvedélyéből született meg, és a lehetőség, hogy a Nintendo közreműködésével elhozhatjuk a Star Fox szereplőit az univerzumunkba olyan, mint egy valóra vált álom. Úgy gondoljuk az Atlas csillagrendszer a tökéletes játszótér a Star Fox csapat számára, amiben reméljük a játékosok is egyetértenek majd a felfedezése során."

 

A Starlink: Battle for AtlasTM moduláris játékaival és a dinamikus harci mechanikájával a játékosok számtalan módon teljesíthetik küldetésüket és szállhatnak harcba ellenfeleikkel, melynek csak kreativitásuk szab határt. Az innovatív moduláris játékai mellett a Starlink: Battle for AtlasTM egy élettel teli csillagrendszer formájában egy hatalmas, nyílt világot kínál a játékosoknak, amit megkötések nélkül, teljesen szabadon fedezhetnek fel. Az alapoktól a Snowdrop motorral felépített játékban az Atlas csillagrendszer mind a hét merőben eltérő, más-más kihívásokkal és lényekkel teli bolygójára ellátogathatnak. A játékosok tettei és döntései hatással lesznek utazásukra, így egyetlen kaland sem lesz ugyanolyan. Az ellenfelek intelligensen reagálnak és támadnak, valamint elfoglalják az egész csillagrendszert, hacsak a játékos nem állítja meg őket. Atlas sorsa a te kezedben van.

 

A Starlink: Battle for AtlasTM Starter Pack minden változata tartalmazza a játékot, a Starlink kontroller állványt és egy posztert. A PlayStation 4 és Xbox One Starter Pack ezeken felül az alábbiakat tartalmazza:

 

• Zenith Űrhajó (moduláris hajótesttel és két szárnnyal)
• Mason Rana Pilóta
• Shredder Fegyver
• Flamethrower Fegyver
• Frost Barrage Fegyver

 

A Nintendo Switch Starter Pack az alábbiakat tartalmazza:

 

• Arwing Űrhajó - (moduláris hajótesttel, két szárnnyal és beépített lézerágyúval)
• Fox McCloud Pilóta
• Mason Rana Pilóta
• Flamethrower Fegyver
• Frost Barrage Fegyver
• A Zenith Starship és Shredder Weapon digitalis változata
• Exkluzív Star Fox tartalmak

 

A Ubisoft Toronto csapata a Virtuos csapatával szorosan együttműködve dolgozik a Starlink: Battle for AtlasTM Nintendo Switch verzióján. Ennek a partnerkapcsolatnak köszönhetően a Ubisoft képes lesz új magasságokba emelni a Nintendo Switch változatot handheld, tabletop és TV módban egyaránt.

 

A játékosoknak lehetősége lesz létrehozni saját kollekciójukat is, ugyanis minden elem univerzális és minden verzióval kompatibilis*. Megjelenéskor a Starlink: Battle for AtlasTM-hoz az alábbi különálló csomagok lesznek kaphatók:

 

• Starship Pack (egy űrhajót moduláris hajótesttel és két szárnnyal, egy pilótát és egy fegyvert tartalmaz)
• Weapon Pack (két fegyvert tartalmaz)
• Pilot Pack (egy pilótát tartalmaz)

 

A Starlink: Battle for AtlasTM 2018. október 16-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 

*Az Arwing űrhajó és a Fox McCloud pilóta kizárólag a játék Nintendo Switch verziójával kompatibilis.

 2018.06.13
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes