Get Adobe Flash player

 

Hír - PILLANTS BELE A PROJECT CARS 2 VILÁGÁBA A JÁTÉK DEMÓJÁVAL

Két hónap telt el a Project CARS 2 szeptember 22-i megjelenése óta, a közösség pedig minden nappal tovább nő és tagjai egyre keményebben versengnek egymással. Most végre azok is a részesei lehetnek a legautentikusabb versenyszimulátor izgalmainak, akinek eddig nem volt lehetősége, a Slightly Mad Studios és a BANDAI NAMCO Entertainment Europe ugyanis örömmel jelenti be a Project CARS 2 demóját, ami mától elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 

 

 

A demó azzal a céllal jött létre, hogy a játékosok megtapasztalhassák a teljes játék biztosította vezetési élményt, és hogy bemutassa, mégis miért a Project CARS 2 az év egyik legjobban értékelt multiplatform versenyszimulátora. Ülj a Ferrari 488 GT3, a Lamborghini Huracán LP610-4 és a Formula Renault 3.5 volánja mögé és száguldj végig a lézeresen beolvasott Red Bull Ring pályán!

 

A demó mindemellett bemutatja a hamarosan elérhető frissítés Xbox One X és a PlayStation 4 Pro támogatását, valamint a Project CARS 2 PC-s változatának VR lehetőségeit.

 

A három különböző típusú kocsi különös körültekintéssel lett kiválasztva, hogy betekintést adjon a teljes játékban elérhető széles autókínálatba, valamint a játékbeli autók élethű fizikájába és irányításába. A két lélegzetelállító pályavariáció továbbá bemutatja a páratlan időjárási szimuláció látási viszonyokra és irányításra gyakorolt hatását, amit a játékosok maguk is megtapasztalhatnak a Project CARS 2-ben.

 

A demó három helyszíne fokozódó nehézségű kihívásokkal teszi próbára a játékosokat, melyek során megtapasztalhatják az élethű fizikát különböző kocsikkal és időjárási viszonyokban, ezzel belekóstolva a teljes játék nyújtotta izgalmakba.

 

A Project CARS 2-ben átélheted az igazi vezetési élményt és a négy évszak tökéletesen újraalkotott időjárási viszonyait dinamikus napszakváltással, világmárkák 180+ kocsijával kilenc kategórián - a rallycrosstól az IndyCarig - és 140 forradalmi „élő" pályán át 62 helyszínen.

 

A Project CARS 2 játékosok számára továbbá már elérhető a korábban előrendelői bónusz Japanese Car Pack kiegészítő.

 

A Project CARS 2 már országszerte kapható PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra.

 2017.11.27
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes