Get Adobe Flash player

 

Hír - PÓTOLD BE A YAKUZA-SOROZA TÖRTÉNETÉT AZ INTERAKTÍV KÉPREGÉNNYEL

A 2005 óta futó Yakuza-széria hatodik epizódja április 17-én kerül a boltokba, lezárva a Dragon of Dojima néven ismert Kazuma Kiryu történetét. Ha az évek és a konzolgenerációk során lemaradtál a sorozat korábbi epizódjairól, de mindenképp szeretnéd a Yakuza 6: The Song of Life történetének minden mozzanatát megérteni, látogass el a játék hivatalos oldalára, ahol egy interaktív képregény vár.

 

A Yakuza Interactive Comic egy 10 fejezetre bontott, teljesen ingyenes, digitális képregény, amely kisebb-nagyobb animációkkal és hangokkal kelti életre azon állóképeket, melyek elmesélik, honnan indult Kazuma Kiryu yakuza-karrierje, és az egyes epizódok során milyen szereplőkkel találkozott, milyen bonyodalmakba keveredett. Az interaktív képregény a 2016-os Yakuza 0-tól, az 1980-as évektől kezdve vezet be a Yakuza világába, felkészítve azon megpróbáltatásokra, melyekkel Kazuma szembe kell, hogy nézzen Kamurochóban, a Yakuza-sorozat ikonikus helyszínén, illetve a Yakuza 6: The Song of Life-ban debütáló Onomichiban, Hiroshimában.

 

Az interaktív képregény a legújabb, nyolcadik fejezettől kezdve rejtett klánkreátor kódokat is tartalmaz, melyeket a Yakuza 6: The Song of Life klánkreátor játékmódjában válthatsz be ikonikus karakterekre, akik erejükkel mindent megtesznek majd klánod győzelme érdekében.

 

Az interaktív képregény elérhetősége: http://yakuza.sega.com/experience/comic

 

A Yakuza 6: The Song of Life április 17-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re. Keresd a boltokban az artbookkal és díszcsomagolással rendelkező The Essence of Art Editiont, vagy a gyűjtőknek szánt, számos extrát tartalmazó After Hours Premium Edition-t!2018.02.08
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes