Get Adobe Flash player

 

Hír - SOSEM LÁTOTT TWITCH FUNKCIÓKKAL ÉRKEZIK A BORDERLANDS 3

A 2K és a Gearbox Software a nagysikerű közvetítő platform, a Twitch közreműködésével ma bejelentette a Borderlands 3 ECHOcast Extension-t, a Borderlands 3 hivatalos Twitch kiegészítését, ami izgalmas új interakciós lehetőséget kínál a Twitch nézőknek a Borderlands 3 élő közvetítések alatt, melyek részeként többek között különleges eseményeken keresztül játékbeli tárgyakat is szerezhetnek.

 

 

A Borderlands 3 ECHOcast Extension segítségével a nézők átböngészhetik kedvenc streamerük arzenálját, felfedezhetik hátizsákjuk tartalmát, vagy akár képességfáját is megnézhetik. A játékban különleges kincsesládák is találhatók, amiket kinyitva a közvetítők opcionális eseményeket indíthatnak el.

 

Ha a nézők jelentkeznek ezekre a „Rare Chest Event" eseményekre, akkor esélyük lehet megnyerni egyet a közvetítő által kinyitott Rare Chest tárgyaiból. Ez lehet egy fegyver, egy pajzs, vagy akár egy gránát módosítás is, amit a szerencsés nyertes a kiválasztása után egy SHiFT kóddal válthat be játékába (a tárgy játékbeli karaktere szintjéhez lesz skálázva).

 

Ez a kiegészítés 2019. május 1-től lesz elérhető, pont időben a Borderlands 3 Wordwide Gameplay Reveal Event rendezvényre, mely során a világ minden pontjáról érkező tartalomgyártók fogják közvetíteni a játékot 19:00-tól. A SHiFT és Twitch fiókjukat összekapcsoló rajongók kedvenc közvetítőjüket nézve ezzel az új funkcióval már a Borderlands 3 2019. szeptember 13-i megjelenése előtt összeállíthatják arzenáljukat. További részletekért látogass el a https://borderlands.com/en-US/news/2019-04-29-score-loot-with-twitch-during-gameplay-reveal/ oldalra.

 

A Borderlands 3 2019. szeptember 13-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2019.04.30
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes