Get Adobe Flash player

 

Hír - SZEPTEMBERBEN NYITJA MEG KAPUIT A MONSTER HUNTER: WORLD FAGYOS KIEGÉSZÍTŐJE

A Capcom egy különleges Monster Hunter World: IceborneTM Spring Update közvetítés keretében ma új részleteket fedett fel minden idők legsikeresebb Capcom játéka, a világszerte több, mint 12 millió példányban elkelt, ezzel pedig a Monster HunterTM sorozat eladott példányainak számát több, mint 53 millióra duzzasztó Monster Hunter: WorldTM várva várt, hatalmas kiegészítőjéről. A Monster Hunter World: Iceborne robosztus, már-már az alapjátékéval vetekedő méretű tartalma egy új fagyos helyszínen várja a játékosokat új történetekkel, szörnyekkel, lehetőségekkel és sok mással 2019. szeptember 6-tól PlayStation 4-en és Xbox One-on, valamint 2019 telén PC-n.

 

 

Az Iceborne kiegészítő a Monster Hunter: World alapjaira építve közvetlenül annak eseményei után veszi fel a történet fonalát, és egy újonnan felfedezett, Hoarfrost Reach nevű fogvacogtató helyszínre viszi a vadászokat. A történet előrehaladtával és a hófedte területek teljes felfedezését követően a Hoarfrost Reach a játék legnagyobb régiójává fog válni, még több tartalmat, küldetést és kihívásokat kínálva, mint az alapjáték.

 

Az Iceborne keretében mutatkozik be továbbá az új Master Rank nehézségi fokozat, ami minden eddiginél kíméletlenebbé teszi az új és már ismerős fenevadakat. Az extrém rideg klíma többek között olyan bestiáknak ad otthont, mint a szarvas sárkánykígyó Banbaro és a hóban bujkáló Beotodus Az új szörnyek mellett olyan közönség kedvencek is visszatérnek, mint például a villámgyors Nargacuga, aki jellegzetes mozdulatai mellett néhány új trükköt is tanult Monster Hunter: World debütálására. A fenevadak élén a rejtélyes új főszörny, Velkhana áll, aki pusztító jeges támadásaival az új fejezet legnagyobb fenyegetése.

 

Felkészítve a játékosokat a kiegészítő veszedelmes vadászataira, számos új lehetőséggel bővül harci repertoárjuk, melyek izgalmas új stratégiákat nyitnak meg előttük. A Slinger például már készenlétbe helyezett fegyverrel is használható fegyvertípustól függetlenül, valamint olyan új funkciókkal bővült, mint a szörnyekre való felkapaszkodást elősegítő Clutch Claw és az ellenfeleket Slinger lövedékkel megszédítő Flinch Shot. Emellett a 14 fegyvertípus mindegyike új kombókat és elemeket kap, ezzel újabb mélységet adva arzenálodnak.

 

Az Iceborne kiegészítő használatához elengedhetetlen a Monster Hunter: World, és ugyan egyes újdonságait - mint az új Slinger funkciók és fegyver frissítések - már a kezdetektől élvezhetik a játékosok, a kiegészítő történetének és küldetéseinek eléréséhez Hunter Rank 16 és az alapjáték fő történetének teljesítése szükséges.

 

A Monster Hunter World: Iceborne Master Edition, ami az alapjátékot és az új kiegészítőt is tartalmazza, 2019. szeptember 6-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2019.05.10
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes