Get Adobe Flash player

 

Hír - SZEPTEMBERBEN SZABADÍTJA A VILÁGRA A KÁOSZT A BORDERLANDS 3

A 2K és a Gearbox Software ma bejelentette, hogy a kritikusok által elismert shooter-looter sorozat következő része, a Borderlands® 3 2019. szeptember 13-án fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 

A Borderlands 3 egy fergetegesen vicces, történet vezérelt, non-stop galaktikus hullámvasút tele érdekes karakterekkel, epikus ellenfelekkel és főellenségekkel, valamint csilliónyi különböző fegyverrel. Pillants bele a játék robbanékony és őrületes akciójába a bejelentés alkalmából kiadott új előzetessel: 

 

 

„Az utóbbi években a Gearbox Software csapata minden szenvedélyét, kreativitását és szeretetét a Borderlands 3 megalkotásába ölte, ami a legnagyobb, legvagányabb és legambiciózusabb Borderlands játék, amit valaha készítettünk" mondta Randy Pitchford, a Gearbox Software elnöke és CEO-ja. „A Borderlands 3 nem csak a rajongóknak szól, hanem egyúttal egy ideális belépő pont a sorozat újoncai számára, hogy egyedül vagy barátaik oldalán, online vagy offline, megtapasztalják a shooter-looter műfajt meghatározó széria legújabb és eddigi legjobb epizódját."

 

Az FPS játékok lélegzetelállító akcióját és a szerepjátékok gazdag loot és fejlődési rendszerét egyesítő franchise eddig világszerte 41 millió eladott példánnyal büszkélkedhet. A sorozat legnépszerűbb epizódja - Borderlands 2 - a mai napig, hat évvel 2012-es megjelenési után is havi több, mint egymillió aktív játékossal rendelkezik.

 

„A Borderlands a videojátékok világának egyik legismertebb és legkedveltebb sorozata" mondta a David Ismailer, a 2K elnöke. „Rendkívül büszkék vagyunk a Gearbox csapatának munkájára és elhivatottságára, akik egy olyan játékon dolgoznak, ami nem csak a több millió jelenlegi Borderlands rajongót fogja feltüzelni, de játékosok egy új generációját is köszönti majd közkedvelt univerzumában."

 

Egy őrületes kaland

 

Robbantsd át magad új világokon és ellenfeleken a Borderlands kincsvadász fenegyerekei, a négy más-más képességekkel bíró, testreszabható új Vault Hunter egyikeként. Játssz egyedül, vagy csatlakozz barátaidhoz, és küzdj meg az eszement ellenfelekkel, gyűjts rengeteg zsákmányt, és mentsd meg otthonod a galaxis legkegyetlenebb szektavezéreitől!

 

További részletek a történetről, a karakterekről, a felszerelésekről és sok másról 2019. május 1-én várhatók egy újabb élő közvetítés keretében.

 

Kezdetét vette a Borderlands éve

 

A mai Borderlands 3 bejelentés megkoronázásaként mától elérhető az eredeti Borderlands ultra HD grafikával felújított, számos javítást és frissítést, valamint az összes megjelent kiegészítőt tartalmazó definitív kiadása, a Borderlands: Game of the Year Edition PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Ugyancsak mától elérhető az ingyenes Ultra HD Texture Pack csomag konzolon a Borderlands: The Handsome Collection-höz, PC-n pedig a Borderlands 2 és Borderlands: The Pre-Sequel játékokhoz, valamint kiegészítőikhez.

 

A Borderlands 3 2019. szeptember 13-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2019.04.03
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes