Get Adobe Flash player

 

Hír - SZEREZD VISSZA AZ EMBERSÉGED A DARK SOULS: REMASTERED KERETÉBEN

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe újra meginvitálja a játékosokat Lordran barátságtalan vidékeire a 2018. május 25-én megjelenő DARK SOULS: REMASTERED keretében PlayStation 4-en és Xbox One-on. Éld át újra a kritikusok által elismert, a műfajt meghatározó sorozat első részét, amivel minden elkezdődött!

 

 

A FromSoftware Inc. gondozásában készülő DARK SOULS: REMASTERED-ben a játékosok bejárhatják Lordran nem mindennapi, ősi világát a kritikusok által elismert szerepjáték sorozat első részében úgy, mint még soha. Fedezd fel a DARK SOULS változatos helyszíneit felskálázott 4K felbontás és 60 fps kíséretében PlayStation 4 Pro és Xbox One konzolon! A játékosok győzelemhez vezető első bizonytalan lépéseiktől kezdve a a félelmetes ellenfelekhez, veszélyekkel teli helyszínekhez, valamint a rengeteg fegyverhez, pajzshoz és varázslathoz alkalmazkodva alakíthatják karakterüket.

 

A DARK SOULS: REMASTERED világában elrejtve kilenc internetes szövetség várja, hogy felfedezd és egyikük kiválasztásával meghatározd online viselkedésed. Kooperáció vagy konfrontáció, támogatás vagy árulás - te melyik szövetséget választod? Legfeljebb hat játékos egyesítheti erőit interneten keresztül, hogy segítse, vagy épp megnehezítse a többi játékos utazását.

 

A DARK SOULS: REMASTERED 2018. május 25-én jelenik meg PlayStation 4 és Xbox One platformokra.2018.01.11
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes