Get Adobe Flash player

 

Hír - TALÁLD MEG A TÚLÉLÉSHEZ VEZETŐ UTAD A LEFT ALIVE ÚJ ELŐZETESÉVEL

A Square Enix Ltd. ma bemutatta a játékosok által bevethető különböző játékstílusokat és stratégiákat, a 2019. március 5-én PlayStation 4-re érkező túlélő akciójátéka, a LEFT ALIVE® új előzetesében.

 

 

A háború sújtotta Novo Slava városában játszódó LEFT ALIVE új előzeteséből a játékosok megismerhetik, hogyan hagyatkozhatnak alapvető ösztöneikre a túléléshez vezető útjuk megtalálásához lopakodó mechanikák, tárgykészítés, csapdák és sok más segítségével. A játék sötét világa rendkívüli kihívást állat a játékosok elé, mivel minden túlélővel való interakciójukkal befolyásolhatják a potenciális végkimenetelt, valamint csökkenthetik vagy növelhetik egymás túlélési esélyeit.

 

A LEFT ALIVE három különböző főszereplő történeteit, küldetéseit és megváltáshoz vezető potenciális útjait követi figyelemmel. A játék különböző akciódús játékstílusokat kínál, a stratégiai lopakodó manőverektől kezdve a frenetikus tűzharcokon át, egészen a páncélozott egységekkel, járművekkel és a föléjük tornyosuló mecha órásokkal való adrenalin fűtötte összecsapásokig.

 

A LEFT ALIVE 2019. március 5-én jelenik meg PlayStation 4-re.2018.12.11
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes