Get Adobe Flash player

 

Hír - TEDD MAGADÉVÁ A HUMANKIND TÖRTÉNETÉT AZ EGYEDI AVATÁR-RENDSZERREL

A Game Awards keretében a SEGA és az Amplitude Studios bemutatta körökre osztott történelmi stratégiai mesterműve, a HUMANKIND második előzetesét.

 

 

A HUMANKIND keretében különböző kultúrákat kombinálva utazhatsz át a korszakokon, hogy megalkoss egy olyan civilizációt, ami legalább olyan egyedi, mint te magad. A célod, hogy annyi hírnevet - vagy rossz hírnevet - szerezz, amennyit csak tudsz. Az út többet számít, mint a célba érés és egyetlen nagy tett sem marad észrevétlen.

 

Mióta az augusztusi Gamescom alkalmával felfedtünk a játékot, sokan fordultak hozzánk a „Kivel fogunk játszani? A történelem egyik királyával vagy királynőjével?" kérdéssel, amit ma végre megválaszolhatunk. A HUMANKIND játékosok a saját, általuk megalkotott avatárral fognak játszani, aminek kinézetét kedvükre alakíthatják, és aminek vezetésével a legnagyobb hatást gyakorolhatják a HUMANKIND világára.

 

Az avatárod - ami se nem kék, se nem 9 láb magas - külseje folyamatosan változni fog a játék előrehaladtával játékstílusodtól, elért eredményeidtől, valamint kultúrád és civilizációd fejlesztésétől függően.

 

Emeld vezetőd szintjét a meta-fejlődési rendszerrel, hogy egyedi kinézeteket és sok mást oldj fel, amit megvillogtathatsz idegenek, haverjaid vagy barátaid/ellenségeid előtt a legfeljebb 8 fős többjátékos meccseken.

 

Az előzetesbe emellett beletettünk egy rövidke szárazföldi és tengeri csatát is a miheztartás végett. Jövőre még több meglepetést tartogatunk, de egyelőre egy kérdésünk van: Mi lesz a TE történeted?

 

A Humankind 2020-ban jelenik meg PC-re.2019.12.13
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes