Get Adobe Flash player

 

Hír - TÉLEN ÉRKEZIK MEG A PROJECT CARS 2 ÚJ FUN PACK KIEGÉSZÍTŐJE

Élvezd a teljes vezetési szabadságot és manőverezz bármilyen terepen, bármilyen napszakban a Project CARS 2 első Fun Pack kiegészítőjével.

 

Kösd be magad alaposan és vezesd az autósport történelem három legbrutálisabb és legveszélyesebb kocsiját -a kitiltott, több, mint 500 lóerős, B kategóriás szörnyetegeket, amik rallycross rajongók egész generációját döbbentették meg a Brands Hatch Rallycross Historic versenyen a 80-as évek végén.

 

A Project CARS 2 már így is lenyűgöző rallycross tartalmait tovább bővíti a közönség kedvend Circuit De Barcelona-Catalunya Rallycross, ami arra bíztatja a versenyzőket, hogy kipróbáljanak néhány igazán durva farolási szöget, miközben szabadjára engedik a világbajnok Matthias Ekstorm Audi S1 EKS RX quattro és Petter Solberg Citroën DS3 RX Supercar járgányát.

 

Száguldj nagy teljesítményű, kis tapadású kocsikkal Vaughn Gittin Jr. módjára! Ugrass, versengj bárhol és csinálj, amit csak akarsz Vaughn 600 lóerős, 4x4, offroad 1969-es Ford Bronco „Brocky" kocsijával, ami garantált jegy a hihetetlen ugratásokhoz, égess egy kis gumit és farolj át a füstjén Vaughn ikonikus 960 lóerős Ford Mustang Spec - 5D járgányával, vagy vedd komolyra a figurát az adrenalinpumpáló, hatalmas V8-as motorral felszerelt Mustang '66 RTR volánja mögött, amit maga Vaughn és RTR csapata tervezett és tesztelt.

 

A Fun Pack kiegészítővel megérkezik a Project CARS 2 kínálatába az igazi dirt-racing akció, ami a leírtak mellett 6 kocsi festést is tartalmaz a legnagyobb esport versenycsapatoktól, valamint 4 új Invitational Event futamot.


Kocsik


Ford RS200 Evolution (Group B)
Renault R5 Maxi Turbo (Group B)
Audi Sport quattro S1 (Group B)
Audi S1 EKS RX Quattro (WRX)
Citroën DS3 RX Supercar (WRX)
Ford Bronco "Brocky"

 

Pályák

 

Brands Hatch Rallycross Historic
Circuit De Barcelona-Catalunya Rallycross


Festések


BAM
Oscaro
Team Redline
Virtual Drivers by TX3
JapSpeed Racing
F4H Motorsport

 

Invitational Events

 

Vintage Tourer Cup
Group B Bout
Historic Rallycross Gold
Trophy Truck Madness

 

A Project CARS 2 Fun Pack kiegészítője télen lesz elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 

A Project CARS 2 már országszerte kapható PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra.

 2017.11.27
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes