Get Adobe Flash player

 

Hír - TÉLEN KAPCSOL SEBESSÉGBE A TEAM SONIC RACING

Sonic rajongók, motorokat beindítani! A SEGA® ma bejelentette a díjnyertes Sumo Digital gondozásában készülő, teljesen új versenyzési élményt nyújtó Team Sonic RacingTM játékát, ami az árkád és a pörgős kompetitív stílusú versenyzős címek legjobb elemeit kombinálja az egyedi testreszabási lehetőségekkel. A Sonic rajongók egyedül, vagy akár barátaik oldalán is versenybe szállhatnak rivális csapatokkal a Sonic univerzum legkülönbözőbb helyszínein száguldva. A Team Sonic Racing idén télen rajtol el PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switch-en.

 

A bejelentés alkalmából a SEGA egy rövidke előzetest is kiadott, ami betekintést ad abba, hogy mire számíthatnak a játékosok idén télen:

 

 

A Team Sonic Racing keretében a játékosok a Sonic univerzum különböző helyszínein versenghetnek Sonic, Shadow, Tails és sok más karaktert irányítva a számos egy- és többjátékos módon keresztül. Fald a kilométereket egyedül, vagy a legfeljebb 12 fős futamokban online a számos egy- és többjátékos módon keresztül, mint például a Grand Prix, a Time Trial, a Team Adventure és sok más. Egyedi karaktertípusaival, játékmódjaival és kocsi teszteszabási lehetőségeivel a Team Sonic Racing a versenyzős címek legjobb elemeit egyesíti.

 

A Team Sonic Racing főbb jellemzői:

 

• Lokális és internetes többjátékos módok - 12 fős futamok, 4 fős osztott képernyős versenyek és számos offline/online mód, köztük a Grand Prix, az Exhibiton, a Time Trial és a Team Adventure.
• Csapatos verseny - Versengj és nyerj csapatként. Vesd be csapat mozdulataidat társaid kisegítésére és ellenfeleid elbuktatására, vagy engedd szabadjára Team Ultimate csapásod.
• Teljesítmény és külső- Alakítsd kedvedre járműved kinézetét és irányítását.
• Wisp - 14 látványos támadó és védekező eszköz a rivális csapat megelőzésének megkönnyítésére.
• Adventure mód - Egy különleges sztori élmény, mely során a játékosok megismerhetik az alapvető játékelemeket és karaktereket.
• Különböző karaktertípusok - 15 játszható karakter a Sonic univerzum különböző pontjairól 3 eltérő típusra osztva: Sebesség, Technika, Erő.

 

A Team Sonic Racing idén télen jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 2018.05.30
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes