Get Adobe Flash player

 

Hír - TOVÁBB BŐVÜLNEK AZ ANCESTORS LEGACY TÖRTÉNELMI ÜTKÖZETEI

A 1C és a Destructive Creations történelem ihlette, valós idejű stratégiai játéka, az Ancestors Legacy pontosan egy hónapja jelent meg, melynek alkalmából a fejlesztők felvázolták terveiket a játék jövőbeli kiegészítéséről és tartalmairól, melyekkel tovább fokozzák majd a játékélményt. A várható frissítésekről Tomasz Gop, a Destructive Creations producere számolt be egy új fejlesztői naplóban.

 

A fejlesztői napló alább tekinthető meg: 

 

 

Az Ancestors Legacy emellett egy akciódús új előzetest is kapott, mely bemutatja a négy jelenleg elérhető nemzetet, egyedi egységeiket, valamint a játék főbb lehetőségeit. A teljes mértékben in-game jelenetekből összevágott videó tökéletesen bemutatja az Ancestors Legacy hangulatát, brutális ütközeteit és valós történelmi események ihlette RTS akcióját.

 

Az előzetes alább tekinthető meg: 

 

 

Mától elérhető továbbá a játék ingyenes demója, amivel bárki megtapasztalhatja a kampány izgalmait vásárlás előtt. Ugyan a játék többjátékos bétája hosszú ideig elérhető volt a játékosok számára, a játékosoknak nem volt lehetősége kipróbálni a játék egyjátékos módját - mostanáig. A játék Steam adatlapjáról letölthető demóban a szláv kampány első küldetésében tehetik próbára magukat a játékosok Mieszko herceg vezetésével, aki a szláv törzsek egyesítésével egy erős keresztény nemzet felépítésén munkálkodik. A nagy térképpel és a feladat teljesítésének számos megközelítésével a demó remek módja annak, hogy megismerkedj az Ancestors Legacy világával.

 

Az Ancestors Legacy fontos elemei a zenék, melyek nagyban hozzájárulnak a megfelelő hangulat megteremtéséhez, legyen szó egy előzetesről, a főmenüről, átvezetőkről, vagy a konkrét játékmenetről. Rendkívül büszkék vagyunk a játék Adam Skorupa és Krzysztof Wierzynkiewicz szerezte zenéire, így szeretnénk megosztani a közösséggel 9-et az összesen 35 számból, melyet maguk a zeneszerzők választottak ki.

 

A zenék alább hallgathatók meg: 

 A játék elérhetőségének növelésére továbbá a nemrég kiadott japán nyelvi támogatás mellett az Ancestors Legacy hamarosan brazil és portugál nyelvvel is bővülni fog.

 

A dedikált szerverek volt a játékosok által leginkább igényelt funkció, így örömmel jelentjük be, hogy július végén ezt a kérésüket is teljesítjük. Ezzel a fejlesztők nem csupán a többjátékos címek egyik legrobosztusabb megoldását fogják kínálni, de idővel további lehetőségekkel is bővítik majd a közösségi meccseket. A rangok és az eredménytábla erre a leglátványosabb példák. Ez az Elo besorolási rendszeren alapuló megoldás segít egy kompetitív környezet megteremtésében, ahol a játékosok javíthatják és összemérhetik képességeiket másokkal. A Spectator mód lesz az új funkciók egyike az első hivatalos bajnokságra készülve, míg a Party móddal a játékosok privát meccseket rendezhetnek majd barátaikkal és zárt csapatokkal. Emellett a sokat emlegetett Hero egységek is opcionálisak lesznek a többjátékos környezetben. Akár a kampányban, így itt is minden meccs kezdetétől elérhetőek lesznek, azonban haláluk nem eredményez automatikus vereséget, így használatuk abszolút opcionális.

 

A dedikált szerverek indulásának alkalmából 2018. július 21-22. között kerül megrendezésre az Ancestors Legacy első hivatalos többjátékos bajnoksága. A profi módon megszervezett, lebonyolított és a The Overpowered Noobs által kommentált bajnokság remek lehetőség képességeid fejlesztésére és összemérésére más RTS játékosokkal, valamint a bajnokság mellett az Ancestors Legacy partnerei által felajánlott értékes díjak megnyerésére. A bajnokságra való jelentkezés és bővebb részletek 2018. június 27-től várhatók.

 

Az Ancestors Legacy beígért további ingyenes kampányaival újabb történetekben merülhetsz majd el a szlávok és germánok oldalán. A második szláv kampány főszereplője a Mieszko dinasztia, azon belül is Mieszko fia, az apja által egyesített szláv törzsek, avagy Lengyelország első királya lesz. Ezzel szemben a germán kampány egy teljesen más irányba viszi el a játékosokat, akik egy a Jeruzsálemi Királyságból származó és a balti térségben tevékenykedő kereszteslovagokon, a Német Lovagrenden alapuló történet részesei lehetnek. A felsorolt ingyenes frissítések után egy teljesen új nemzet fog bemutatkozni az Ancestors Legacy fizetős kiegészítőjeként, de további részleteket később közlünk.

 

A fent említett tartalmak persze nem fedik az összes tervezett bővítést, így a rajongók igényeit kielégítve a fejlesztők további újdonságokkal is készülnek a jövőben, tovább színesítve az Ancestors Legacy kínálatát - ezek között szerepel például a taktikai szünet opció és a mód támogatás is.

 

Az Ancestors Legacy országszerte kapható PC-re a hivatalos zenei lemezt (zeneszerzők: Adam Skorupa és Krzysztof Wierzynkiewicz), egy kézikönyvet és egy 48 oldalas művészeti albumot tartalmazó igényes, díszdobozos kiadásban.2018.06.22
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes