Get Adobe Flash player

 

Hír - TUDD MEG MI VÁR A TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 BÉTÁJÁBAN

A Ubisoft® ma bemutatta, hogy milyen tartalmakra számíthatnak a játékosok a Tom Clancy's The Division® 2 2019. február 7. 10:00 és 2019. február 11. 10:00 között futó Privát bétájában. A Privát Béta 2019. február 6. 10:00-tól lesz előtölthető, a garantált részvételhez pedig elég előrendelned a játékot a résztvevő üzletekben*, vagy a bekerülési esélyért regisztrálnod a http://thedivisiongame.com/beta oldalon.

 

 

A Privát Bétában a játékosok belekóstolhatnak abba, mi vár majd rájuk a Tom Clancy's The Division® 2-ben. Miután biztosították bázisukat a Fehérházban, az ügynökök bejárhatják az átalakult Washington D.C. utcáit, miközben új képességeket és tulajdonságokat nyitnak meg, a hetes szintet elérve pedig megkezdhetik a nyílt világ keleti része és az alábbi tartalmak felfedezését:

 

• Két főküldetés Story, Normal és Hard módban
• Öt mellékküldetés és további aktivitás a nyílt világban
• Egyedi PvP/PvE játékmenet a három Fekete Zóna egyikében
• Szervezett PvP játékmenet a Conflict mód Skirmish módjában

 

A felsoroltak mellett a játékosok 2019. február 8. 17:00-tól elsőkézből tapasztalhatják meg az endgame tartalmakat egy Invaded küldetéssel. A játékosok a 30-as szinten elérve egy teljesen új Survivalist, Sharpshooter vagy Demolitionist specializációt oldhatnak fel.

 

További információkért látogass el a www.thedivisiongame.com/faq/beta oldalra.

 

A Tom Clancy's The Division® 2 2019. március 15-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. További Tom Clancy's The Division® 2 információkért látogass el a https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/en-au/home/ oldalra.

 

*Az ajánlat kizárólag bizonyos hazai szaküzletekben elérhető. További információkért érdeklődj az üzletekben.

 2019.01.31
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes