Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ ELŐZETESEN A LEGO THE INCREDIBLES CRIME WAVES KÜLDETÉSEI

A Warner Bros. Interactive Entertainment ma új LEGO® The Incredibles előzetest adott ki, amiben első alkalommal láthatók a Disney•Pixar nagysikerű A Hihetetlen Család és a hamarosan megjelenő folytatása, az A Hihetetlen Család 2 animációs filmeken alapuló játék Crime Waves küldetései.

 

A videóban a rajongók kóstolót kaphatnak a játék dinamikus hub világát megszálló gonosztevők legyőzéséhez szükséges szórakoztató küldetésekből, és az azok teljesítéséhez elengedhetetlen csapatmunkából. A játék különböző, egyedi kerületeit más-más bűnözőzseni hajtotta uralma alá, mint például Szilánk vagy Aknakukac, a játékosoknak pedig kihívásokat teljesítve kell végül a főellenféllel való epikus ütközet során igazságot szolgáltatnia a városnak.

 

A LEGO® The Incredibles mindkét film helyszínei inspirálta izgalmas hub világában rengeteg felfedezésre váró titok, valamint gonosztevő várja a játékosokat.

 

 

A LEGO® The Incredibles egy kivételesen szórakoztató kaland, melynek keretében a játékosoknak kedvenc A Hihetetlen Család karakterüket irányítva kell elbánniuk a gonosztevőkkel és a családi élet nehézségeivel. Ez a játék LEGO® formában, a TT Games jellegzetes humorával fűszerezve hozza el mindkét A Hihetetlen Család film legemlékezetesebb pillanatait és lélegzetelállító akciójeleneteit.

 

A LEGO® The Incredibles 2018. július 13-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.2018.05.16
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes