Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ ELŐZETESEN A SWORD ART ONLINE ALICIZATION LYCORIS

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma új előzetest adott ki SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris játékáról, melyben a rajongók Kirito szerepében élhetik át az „Alicization" fejezetet, valamint a Battle of the Grand Cathedral végén részesei lehetnek a kifejezetten a játékhoz készített, exkluzív „Alicization Lycoris" történetszálnak is.

 

 

Az új „Tactic Emulating AI System" arra ösztönzi a játékosokat, hogy partnereikkel új szinergiákkal kísérletezzenek. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a partnerek specifikus parancsokat jegyezzenek meg, és automatikusan alkalmazzanak is őket a helyzettől függően, vagy a játékos kérésére.

 

A játék internetes módjában a rajongók tetszőleges külsejű karakterükkel fedezhetik fel Underworld vidékeit, legfeljebb három másik játékos - partnereikkel együtt összesen akár nyolcan - oldalán.

 

Az előzetesben továbbá bemutatkozott három új karakter az Integrity Knights soraiból:

 

• Bercouli: Rulid Village egyik alapítója és félelmetes kardforgató, aki „Time Piercing Sword" képességével képes átvágni az időn. Kardját egy kétélű skót pallosra is le tudja cserélni, ami ugyan hatalmas pusztításra képest, azonban csapásaival más játékosokat is sebez, ami erős, de kockázatos fegyverré teszi.
• Linel és Fizel: Az Integrity Knights tagjaként ez a halálos páros az Administrator kísérletei során tökélyre fejlesztette orgyilkos képességeit. Mindketten tört forgatnak, a rövid penge nyújtotta mobilitást kihasználva pedig igyekeznek kibillenteni egyensúlyukból ellenfeleiket, és megragadni az előnyt a légi összecsapásokban.

 

Az előzetes végül felfedett három bejárható helyszínt is: Treitis Pass, Minelda Rocks, Deusoldort Desert.

 

A SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris 2020. május 22-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2020.02.10
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes