Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ ELŐZETESEN A TEKKEN 7 ELISMERÉSEI

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma új előzetest adott ki a TEKKEN 7 sikerének megünneplésére. Június 2-i megjelenése óta a játék a TEKKEN sorozat egyik legjobb részévé nőtte ki magát és bebiztosította vezető helyét a legjobb verekedős játékok sorában.

 

 

„Örömmel látjuk, hogy milyen rendkívüli fogadtatásban részesítette a TEKKEN 7-t a több millió játékos, akik ebben a pillanatban is izgalmas harcokat vívnak világszerte. Évek múltán a TEKKEN folyamatosan bizonyította vezető szerepét a verekedős játékok között mély, de rugalmas és kiegyensúlyozott játékmenetével, melyet minden képességű játékos - legyen kezdő vagy profi - élvezhet. Most rajtad a sor, hogy kiegyenlítsd régi sérelmeidet és megmutasd barátaidnak, hogy ki az Iron Fist királya, hiszen minden harc személyes!" mondta Hoerdt Herve, a Bandai Namco Entertainment Europe Marketing & Digital osztályának alelnöke.

 


A TEKKEN 7-ben minden küzdelem személyes! Készülj fel a ringbe lépésre PlayStation 4, Xbox One és PC platformokon a már országszerte kapható TEKKEN 7-ben!

 2017.07.06
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes