Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ ELŐZETESEN A WOLFENSTEIN II: THE NEW COLOSSUS

A ZeniMax Media® cége, a Bethesda Softworks® ma kiadta a Wolfenstein®: The New ColossusTM E3-as bejelentő előzetesének újravágott változatot.

 

 

A díjnyertes MachineGames fejlesztésében készülő Wolfenstein II: The New Colossus egy nácik uralta Amerikába küld, ahol egy új kalandra indulsz, hogy felszabadítsd a világot az ördögi birodalom uralma alól.
Te vagy BJ Blazkowicz, avagy „Terror-Billy", az ellenállás tagja, a Náci Birodalom ellensége és az emberiség utolsó reménye a szabadságért folyó harcban. Szállj szembe a nácikkal olyan ikonikus helyszíneken, mint Roswell álmos kisvárosa, Új-Mexikó, New Orleans sugárútjai és lápvidéke, és a poszt-apokaliptikus Manhattan. Szerelkezz fel a legütősebb fegyverarzenállal és vesd be új képességeidet, hogy visszaverd a továbbfejlesztett náci katonák és über katonák seregeit ebben a meghatározó FPS-ben. Csak te vagy elég tökös, felszerelt és fondorlatos ahhoz, hogy visszatérj az államokba és legyilkolj minden utadba kerülő nácit, hogy feltüzeld a második amerikai szabadságharc szikráját.

 

A Wolfenstein II: The New Colossus a kritikusok által elismert belsőnézetes lövöldözős cím, a Wolfenstein: The New Order várva várt folytatása, ami 2017. október 27-én jelenik meg világszerte PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 2017.06.22
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes