Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ ELŐZETESEN MUTATKOZIK BE A TOTAL WAR: THREE KINGDOM ELSŐ TÁBORNOKA

A SEGA® Europe Ltd. ma bemutatta a Creative Assembly Total WarTM stratégiai sorozatának következő történelmi epizódja, a 2019 tavaszán megjelenő Total WarTM: THREE KINGDOMS új in-engine előzetesét, melyben megismerheted a játék első tábornokát, Cao Cao-t!

 

 

A Total War: THREE KINGDOMS az első Total War játék, amit a romantikus történelemszemlélet inspirált. A Luo Guanzhong 14. századi történelmi eposza, a 'Romance of the Three Kingdoms' ihlette játék a közel mitikus hadvezérek és alárendeltjeik drámai életét és tetteiket követi figyelemmel a 2-3. századi Kínában, ahogy megpróbálják uralmuk alatt egyesíteni az országot és létrehoznia a következő nagy dinasztiát. Az új előzetesben bemutatkozik ezen vezetők egyike, a maga elé a Kína igazi uralkodója címet kitűzött, ravasz mesterstratéga, Cao Cao. Nagy beszédeivel, lélegzetelállító ostromaival és legendás párbajaival, Cao Cao kétségtelenül a tökéletes vezér lesz az „isteni és hódító" megközelítést előnyben részesítő játékosok számára a Total War: THREE KINGDOMS-ban.

 

A sorozat másik elsője a Total War: THREE KINGDOMS keretében a romantikus történelemszemléletből adódóan a természetfeletti erejű tábornokok, akik képesek egyedül ellenséges egységek egész sorát elsöpörni, így nagy hatással lesznek a küzdelmek végkimenetelére. A sorozathoz híven a játék azonban tartalmazni fog egy Classic módot is a jóval realisztikusabb, történelmileg hű Total War élményért. További információkért olvasd el a kapcsolódó blogbejegyzést: https://www.totalwar.com/blog/three-kingdoms-romanticised-history

 

A Total War: THREE KINGDOMS 2019 tavaszán jelenik meg PC-re.2018.06.06
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes