Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ HARCOS LÉPETT A MORTAL KOMBAT 11 RINGJÉBE

A Warner Bros Interactive Entertainment és a NetherRealms Studios ma új Mortal KombatTM 11 előzetest adott ki, amiben felfedte a játék legújabb karakterét The Kollector személyében.

 

 

A Mortal Kombat sorozat legújabb harcosa, a szegénységbe született The Kollector olyan buzgósággal végezte beszedői kötelességét, hogy még Shao Kahn-t is lenyűgözte, és idővel legrettegettebb szövetségesévé vált. The Kollector inkább korrupt maffia végrehajtó, mint kormányhivatalnok módjára fosztotta meg kincseitől az Outworld lakóit, amivel nem csak hatalmas vagyonra, de magas pozícióra is szert tett, azonban mikor Shao Kahn meghalt, Kotal Kahn eltökélte, hogy kisöpri a korábbi rezsim összes mocskát - vele együtt. Éveken át tartó rejtőzködése alatt The Kollector orvul szerzett vagyonából élt, most viszont elfogták és kivégzés vár rá, ő azonban eltökélt, hogy mindenkit elpusztítson, aki az útjába kerül.

 

A Mortal Kombat 11 folyamatosan bővülő harcosai között olyan eddig megerősített karakterek szerepelnek, mint Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D'Vorah, Kabal, Jade, Johnny Cage, Cassie Cage, Erron Black, Jacqui Briggs, Kotal Kahn, Noob Saibot, Liu Kang, Kung Lao, Jax Briggs, Cetrion, The Kollector és Kitana, akik mellett az elkövetkező hetekben további bejelentések várhatók.

 

A Mortal KombatTM 11 a kritikusok által elismert sorozat legújabb epizódja, ami a díjnyertes NetherRealm Studio fejlesztésében készül, és 2019. április 23-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re, az előrendelőknek a készlet erejéig ajándék Shao Kahn DLC-vel.2019.04.09
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes