Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ KAMPÁNY ELŐZETESSEL JELENTKEZETT AZ ANCESTORS LEGACY

A 1C örömmel mutatja be a 2018. május 22-én megjelenő, a Destructive Creations fejlesztésében készülő történelmi, csapat alapú, valós idejű stratégiai játéka, az Ancestors Legacy új kampány előzetesét. Az Ancestors Legacy dobozos változata előrendelhető a kijelölt üzletekben és a játék mellett tartalmaz egy hivatalos zenei lemezt (zeneszerzők: Adam Skorupa és Krzysztof Wierzynkiewicz), egy kézikönyvet és egy művészeti albumot, mindezt egy igényes díszdobozba csomagolva.

 

Az Ancestors Legacy fejlesztése zökkenőmentesen, a tervezett ütemben halad a megjelenési dátum felé közeledve: már mind a négy nemzet - vikingek, angolszászok, germánok, szlávok - játszható, az egyjátékos kampányon már az utolsó simításokat végzik, a többjátékos módon pedig egy kis egyensúlyi finomhangolást. A valódi történelmi eseményeken alapuló egyjátékos kampány rengeteg órányi szórakozást kínál majd a játékosoknak, a megjelenést követően pedig további tartalmakkal és ingyenes frissítésékkel fog bővülni, többek között két további kampánnyal - egy a germánoknak egy pedig a szlávoknak -, melyek összesen 40-re duzzasztják az egyjátékos küldetések számát.

 

Minden energiát a PC-s verzió tökéletesítésébe fektetve, hogy a játék biztosan elkészüljön a tervezett megjelenésre, a fejlesztőknek a minőséget a minél gyorsabb kiadás elé helyezve úgy döntöttek, hogy 2019. elejére tolják az Xbox One változat megjelenését. Az Xbox One tulajdonosoknak ugyan így még várniuk kell néhány hónapot, hogy belevethessék magukat az Ancestors Legacy történelmi ütközeteibe, de cserébe egy teljesen a konzolra optimalizált élményt kapnak, mely az Xbox One X esetében kihasználja a hardver biztosította plusz teljesítményt is.

 

Az Ancestors Legacy március végén lezárult PC-s nyílt bétája után a játék most egyjátékos oldalát mutatja meg az új játékmenet előzetesben, ami bepillantást enged az angolszász kampány egyik haladóbb küldetésébe - Edvárd, Britannia királya heves küzdelmébe Wessex grófja, Godwin és emberei ellen.

 

 

Az Ancestors Legacy 2018. május 22-én jelenik meg PC-re.

 2018.04.06
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes