Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ KARAKTEREK ÉS TOVÁBBI CODE VEIN RÉSZLETEK

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma új képeket adott ki külsőnézetes akció-szerepjátéka, a CODE VEIN világából, amin egy új karakter Nicola, az új Ivy Blood Veil és Blood Code játékelemek és új helyszínek - Ridge of Frozen Souls -, valamint ezen felül az Ufotable által készített bevezető videó látható.

 

 

Mia kisöccse Nicola Karnstein nővére oldalán járja Vein vidékeit és kölcsönösen védelmezik egymást. A Ridge of Frozen Souls egy veszélyes hegyszoros rossz látási viszonyokkal, keskeny szegélyekkel, mély hóval és jég borította barlangokkal. A játékosoknak emellett a Ridge of Frozen Souls mélyén rejtőző hatalmas, de meglepően gyors páncélos ellenféllel is számolniuk kell, ami sebességét és nehéz pajzsának erejét kombinálva csap le a játékosokra.

 

A Vein világában való túléléshez különleges támadásokra lesz szükséged. A Blood Veils technikák pusztító vérszívó támadásokat tesznek lehetővé, amikkel nem csak gyorsan kiiktathatók az ellenfelek, de a további képességek használatához szükséges Ichor is nyerhető belőlük. Az újonnan bemutatott Ivy Blood Veil egy villámgyors csapás, amitől pengék emelkednek ki a földből, átszúrva a távolabbi ellenfeleket. A Blood Veil technikák között szerepel még a Hounds, Ogre és Stinger, melyek mindegyike sajátos támadóerővel és hatótávolsággal bír. A játékosok szabadon váltogathatják a Blood Veil technikákat az adott körülményeknek megfelelően.

 

A CODE VEIN játékosok nem csak fegyverüket és Blood Vein technikájukat, de különleges Blood Code vértípusukat is kiválaszthatják. Minden Blood Code más-más különleges képességet biztosít a használójától függően. Mikor egy játékos kiválaszt egy Blood Code-ot karakterének, annak eredeti tulajdonosa különleges képességét is megkapja, melyek közül például a Ranger Blood Code barlangokban, a Hunger Blood Code távolsági harcok, míg a Berserker Blood Code a közelharci összecsapások során jön kapóra.

 

 

A rajongók továbbá végre megtekinthetik az első képeket a játék bevezető videójából, amit a korábban a 'GOD EATER' és 'Tales of Zestiria the X' animék megalkotásáért is felelős japán stúdió, az Ufotable készít.

 

A CODE VEIN 2018-ban fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-re és PC-re.

 2017.11.30
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes