Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ RÉSZLETEKKEL JELENTKEZETT A MONSTER HUNTER: WORLD

Egy mai japán élő adás során a Capcom új részleteket, valamint egy új előzetest mutatott be 2018. január 26-án PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelenő Monster Hunter: WorldTM játékáról. Az új előzetesben számos új fenevad tűnik fel, köztük a visszatérő kedvenc Elder Dragons.

 


A vas sárkány Kushala Daora testét fémlemezek borítják és képes szélvihart kelteni maga körül, ezzel szorítva sarokba a legelszántabb vadászokat is. A tüzek királya, Teostra egy brutális sárkány, ami lánggömböket szór és minden vadász, aki szembe mer szállni ezzel a halálos fenevaddal azt kockáztatja, hogy elemésztik a lángok. Ugyancsak az új előzetesben mutatkozott be Dodogama, a kőevő sárkánykígyó, ami különleges nyálával képes robbanékonnyá tenni a köveket, veszélyes keverékét pedig támadói felé köpi az elkergetésükre.


Bejelentésre került továbbá a játék utolsó PlayStation 4 bétája, ami január 18-22. között fog futni. Ebben n a játékosok a korábbi béták során megismert Great Jagras, Anjanath és Barroth mellett a játék rémisztő és kihívást jelentő bestiája, Nergigante ellen is harcba szállhatnak. 


Végül a Capcom beszámolt a Monster Hunter: WorldTM megjelenését követő támogatásáról és rendszeres tartalomfrissítéseiről, valamint ingyenes bővítéseiről. Egy első jelentős frissítés 2018. tavaszán érkezik meg és a közönség kedvenc Deviljho fenevaddal bővíti majd a játékot, ami garantáltan próbára teszi majd a vadászok képességeit. A Deviljho-nak folyamatosan táplálkoznia kell, így bármit felfal, ami az útjába kerül, hatalmas állkapcsával pedig a legnagyobb bestiákat is leteríti. Ezzel a szörnnyel tényleg csak a legelszántabb vadászoknak érdemes szembeszállni.


A Monster Hunter: World 2018. január 26-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint 2018. őszén PC-re.2018.01.05
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes