Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ RIVAL WINGS PVP MÓDDAL BŐVÜLT A FINAL FANTASY XIV ONLINE

A FINAL FANTASY® XIV Online világa új kihívással, egy izgalmas új PvP móddal bővült. A 4.15-ös frissítéssel együtt kiadott új Rival Wings módban két csapat 24-24 játékosa csaphat össze a koboldok által készített arénában a területi fölényért.

 

A győzelemhez a játékosoknak először el kell pusztítaniuk a másik csapat tornyait, amiket a koboldok folyamatosan érkező robotjai védelmeznek. Ennek teljesítését követően az ellenséges csapat magját védelmező pajzs eltűnik és így az sebezhetővé válik. A harcok során továbbá értékes Ceruleum-ot is szerezhetnek a játékosok, amiből ha eleget gyűjtenek össze, feltámaszthatják és irányításuk alá vonhatják a csatatéren heverő hatalmas gépszörnyeket.

 

Ami még izgalmasabb, hogy a Rival Wings a FINAL FANTASY XIV próbaverzió játékosai számára is elérhető, így az új tartalmakhoz bárki hozzáférhet egészen a 35. szintig és nyolc karakter megalkotásáig, miközben időkorlát nélkül fedezi fel a különböző fajokat, karakterosztályokat és kasztokat. Az ingyenes próbaverzió az alábbi linken érhető el: http://freetrial.finalfantasyxiv.com/

 

Ha nem vagy oda az ádáz küzdelmekért az sem baj, hiszen a 4.15-ös frissítés egy békésebb újdonságot is tartalmaz az új Bárd mozdulat, a 'Perform' formájában, melynek köszönhetően Hydaelyn Bárdjai hárfával a kezükben tölthetik be zenével a hegyeket.

 

Végül a harcosok számára sincs pihenés, hiszen ugyan a kompetitív The Feast PvP mód 5. évadja nemrég véget ért, a mától elérhető 4.15-ös frissítéssel megkezdődött a 6. évad, mely egészen a 4.2-es frissítésig fog tartani. Ebben a módban a kalandorok meghívást kapnak az arénába, hogy a ranglistán egyre magasabbra jutva ritka páncélzatokat és fegyvereket szerezzenek.

 

A FINAL FANTASY XIV Online és a FINAL FANTASY XIV Online: Stormblood országszerte kapható PlayStation 4-re és PC-re.

 2017.11.22
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes