Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ VIDEÓSOROZATBAN MUTATKOZIK BE A HUMANKIND VILÁGA

A HUMANKIND az Amplitude eddigi legnagyobb és legambiciózusabb játéka, melynek világát egy új videósorozat mutatja be, kezdve a ma kiadott első „Origins" résszel. A fejlesztők a könnyebb átláthatóság érdekében úgy döntöttek, hogy darabokra bontják a közkedvelt történelmi stratégiai játék számos izgalmas, innovatív funkcióját rövidebb, emészthetőbb falatokra, melyekről kéthavonta várható újabb videó a HUMANKIND Youtube csatornáján. Minden új funkciót felfedő videó tartalmazni fog fejlesztői interjúkat, korábban sosem látott részleteket a játékmenetből, valamint exkluzív anyagokat a színfalak mögül.

 

Mielőtt azonban belevetnék magukat a vadonatúj funkciók felfedésébe, a videósorozat első „Origins" epizódjával a fejlesztők betekintést nyújtanak a HUMANKIND mögötti inspirációba, és abba, hogy miért jelent a játék ilyen sokat a stúdiónak. A videóban többek között az Amplitude alapítói, köztük a stúdió feje és kreatív rendezője Romain de Waubert, és narratív rendezője Jeff Spock vezet végig gondolatmenetükön ezen új és izgalmas projekt megalkotásában.

 

Ez persze még csak a kezdet. A videósorozat második részének témája a HUMANKIND innovatív, teljesen taktikus területei, különböző élővilágai, emelkedői és természeti csodái lesznek.

 

Hírnév és dicsőség vár rád! Mi lesz a te történeted?

 

A videósorozat első „Origins" epizódja az alább tekinthető meg:

 

 

A HUMANKIND 2020-ban jelenik meg PC-re.2020.02.06
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes