Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJABB BORDERLANDS 3 ÚJDONSÁGOK

Tegnap volt a The Borderlands Show második epizódjának premierje, ami számos nagy leleplezést hozott magával. A műsor házigazdái, Greg Miller és Fran Mirabella (Kinda Funny) mellett Randy Varnell (Head of Gearbox Story Group) is csatlakozott a spoilerektől hemzsegő beszélgetéshez a Borderlands 3 narratívájáról és a jelenleg is futó Bloody Harvest eseménnyel kapcsolatos benyomásokról, első alkalommal adott betekintést a hamarosan megérkező ingyenes „Takedown at Maliwan's Blacksite" endgame tartalomba, valamint egy hátborzongató meglepetéseket feloldó SHiFT kódot is felfedett az egy hónapon át tartó Borderlands Anniversary Celebration lezárásaként.

 

Az évforduló megünneplésének ötödik és egyben utolsó hetén a játékosok egy limitált idejű SHiFT kóddal négy hátborzongató Vault Hunter fejet oldhatnak fel, egyet-egyet a Borderlands 3 négy választható Vault Hunterének. Ezeket az új kozmetika tárgyakat az alábbi kód beváltásával szerezheted meg 2019. november 5. 21:00-ig a https://borderlands.com/locale-redirect.html?url=%2Fvip-codes%2F vagy https://shift.gearboxsoftware.com/rewards oldalon, vagy a Borderlands 3 Social menüpontján keresztül.

 

K9W3T-BJZ59-B9SHB-6B3JT-T9CFF

 

A SHiFT kód mellett a The Borderlands Show második epizódjában volt először látható mozgásban a Takedown at Maliwan's Blacksite, valamint számos részlet is kiderült róla. Ahogy a Bloody Harvest esemény, úgy a Takedowns is egy ingyenes kiegészítés lesz a Borderlands 3-hoz, azonban más limitált idejű szezonális eseményekkel szemben ez állandó része lesz a játéknak, kooperatív küldetéseket biztosítva az 50-es szintű játékosoknak.

 

A Takedown at Maliwan's Blacksite keretében Lorelai - aki segített a Mailwan seregek Atlas elfoglalására irányuló támadása elleni vezetésében Promethean - arra kér, hogy mérj megelőző csapást Maliwan seregeire az egyik megerősített létesítményének megtámadásával. Maliwan megtámadása a legmodernebb fegyverekkel felszerelt, közel végtelen számú katonájával öngyilkos akciónak hangozhat, de héj, végülis túléltél már rosszabbat is.

 

A Takedown at Maliwan's Blacksite 2019. november 21-én érkezik meg a Borderlands 3-ba. További részletekért egyedi ellenfeleiről, jutalmairól és más tartalmairól, nézd meg a The Borderlands Show második epizódját a hivatalos Youtube csatornán, vagy olvasd el az összefoglalót az összefoglalót az alábbi oldalon: https://borderlands.com/en-US/news/2019-10-29-borderlands-show-takedown-maliwan-blacksite/

 

A Borderlands 3 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 2019.10.30
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes