Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJABB FRISSÍTÉST KAPOTT A RED DEAD ONLINE BETA

A Rockstar Games rendkívül hálás a Red Dead Online Beta elkötelezett játékosainak világszerte a folyamatos visszajelzéseikért, amikkel közös erővel formálhatják a játékélményt. Köszönetképp a töretlen támogatásukért és megértésükért a béta időszakban, a hétvégén (2019. január 25-27. között) aktív játékosok 5 Gold Bar bónuszban részesülnek, ami várhatóan 2019. január 29-én fog megérkezni fiókjukra.

 

Az új Gun Rush mód elindítását követően szembesültünk néhány játékospárosítási problémával, aminek egy részét orvosoltuk rövidtávú javításokkal, de aktívan dolgozunk ezek végleges kijavításán. Az apróbb fejlesztéseknek köszönhetően a játék telítettebb lobbikat fog generálni, de a következő frissítéssel további javítások várhatók. A Gun Rush a lehető legtöbb játékossal a legszórakoztatóbb élmény, így amennyiben a megjelenéskor alacsony számú játékossal találkoztál a lobbikban erősen ajánljuk, hogy tegyél vele most egy újabb próbát, mivel sokkal telítettebb meccseket látunk PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt.

 

Ha esetleg még nem próbáltad volna, a Gun Rush mód egy vadnyugati battle-royale, amiben legfeljebb 32 játékos küzdhet életre halálra csapatban, vagy Free For All felállásban. A játékosoknak egy folyamatosan zsugorodó harctéren kell egymással versengeniük, olyan a pályán fellelhető fegyverekkel, mint például a Mauser Pistol, Repeating Shotgun, Fire Bottle, Dynamite Arrow, de olyan értékes páncélzatokat is találhatnak, mint a fejlövést elhárító Ned Kelly Armor, ami nagyban javíthatja túlélési esélyeiket.

 

Hibabejelentő űrlapunkat egy kifejezetten az új móddal kapcsolatos problémák jelzésére kialakított Gun Rush résszel is bővítettük: https://goo.gl/CqzPKo

 

Természetesen továbbra is várjuk a játékosok visszajelzéseit és javaslatait a Red Dead Online Beta egyéb elemeivel kapcsolatban is: https://goo.gl/WQo2NK

 

És itt még nincs vége


Csapatunk jelenleg számos javításon, változtatáson és frissítésen dolgozik a játékosok visszajelzései alapján, köztük a legutóbb részletezett újdonságokon:

 

• Napi Kihívások: Teljesíts minden nap új kihívásokat, amik a játék minden részét lefedik a céllövéstől kezdve a törvény elkerüléséig.
• Law és Bounty frissítések: Néhány változtatás várható a Law és Bounty rendszer működésével kapcsolatban a Red Dead Online-ban a bűnözés csábításának csökkentésére. A játékosok fejére hamarosan vérdíjat fognak kitűzni bűntetteikért, és arra lesznek ösztönözve, hogy kifizessék az árát egy megadott időn belül. Ha túl sokáig várnak, akkor minden állam fejvadásza a nyomukba eredve fogja kényszeríteni őket a fizetésre, vagy menekülésre.
• Parley változások: Könnyebben élesíthetővé tesszük a Parley rendszert, hogy gyorsabban elkerülhesd az agresszív játékosokat. Emellett a Feud, Posse Feud és Lead Feud is könnyebben aktiválható lesz, amivel szervezetten csaphatsz össze más játékosokkal kompetitív keretek között.
• Helyzet alapú radarkép: Hamarosan csupán a kisebb távolságra lévő játékosok helyzete fog megjelenni a térképen, ezzel csökkentve annak esélyét, hogy nagy távokból vegyenek célba másokat a játékosok. Egyúttal egy olyan képességen is dolgozunk, ami beazonosítja a bűnöző és válogatás nélkül gyilkoló játékosokat egy folyamatosan sötétedő helyzetjelzővel, ami nagyobb távolságból is látható, hogy a játékosok egy szempillantás alatt, biztonságos távból is kiszúrhassák a veszélyes ellenfeleket.

 

A jelenlegi tervek szerint ezek a frissítések és további javítások az elkövetkező hónapokban érkező következő patch részeként fognak megérkezni a játékba. További részletek a frissítés megjelenésének időpontjához közeledve várhatók.

 

A Red Dead Online Beta minden Red Dead Redemption 2 játékos számára elérhető, amit a játék elindítását követően a főmenü képernyőjének jobb felső sarkában megjelenő Online pont kiválasztásával indíthatnak el.

 

A Red Dead Redemption 2 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2019.01.28
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes