Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJABB HARCOSOK CSATLAKOZNAK A DRAGON BALL FIGHTERZ KÜZDELMEIHEZ

Alig egy hónappal a DRAGON BALL FighterZ megjelenésétől, a BANDAI NAMCO Entertainment Europe új részleteket fedett fel a várva várt játékról.

 

A harcosokhoz három új Dragon Ball Super karakter csatlakozik Beerus, Hit és Goku Black személyében. A vakfoltok nélküli támadásokra specializálódott Beerus megmutatja a God of Destruction erejét Judgement szuper mozdulatával. Hit bizonyos idő elteltével képes elszabadítani „Death Blow" mozdulatát, ami garantáltan felrázza a küzdelmet. Goku Black a távolsági csapások mestere, néhány esetben Zamasu segítségével.

 

 

A DRAGON BALL FighterZ-ben mutatkozik be először a különleges Shenron rendszer. Mikor a játékosnak sikerül bizonyos mennyiségű sorozatot bevinnie, a harc előrehaladtával folyamatosan megjelennek a Sárkány Gömbök. Ha mind a 7 Sárkány Gömböt összegyűjtöd, Shenron felajánl egy kívánságot. A négy lehetőség közül választva a játékosok közelebb juthatnak a győzelemhez.

 

Újabb jó hír a rajongóknak, hogy bizonyos feltételek teljesülése esetén a harc előtt vagy után élesedő Dramatic Scenes rövid átvezetőkön keresztül újra átélhetik a legemlékezetesebb Dragon Ball pillanatokat.

 

A DRAGON BALL FighterZ 2018. január 26-án fog megjelenni PlayStation 4 és Xbox One platformokra. A játékosoknak a 2018. január 14-15. között megrendezésre kerülő nyílt bétában már a megjelenés előtt lehetőségük lesz próbára tenni képességeiket - az előrendelők pedig már január 13-án.

 2017.12.19
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes