Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJABB HÁTBORZONGATÓ THE DARK PICTURES: MAN OF MEDAN RÉSZLETEK

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma kiadta idén nyáron megjelenő The Dark Pictures: Man of Medan narratív horrorjátéka új fejlesztői naplóját, amiben a készítők tovább boncolgatják a megfelelő látványvilág, környezet és hangulat megalkotásának sokrétű folyamatát, ezúttal a központban többek között a fényekkel, színekkel, kameranézetekkel és animációkkal.

 

 

A The Dark Pictures Anthology különálló, filmszerű horrorjátékok gyűjteménye, ami rendszeresen új és hátborzongató élményeket kínál a játékosoknak. Egyik játék sem kapcsolódik a másikhoz és mindegyik egy teljesen új történetet, beállítást és karaktereket mutat be. A Man Of Medan keretében négy amerikai fiatal útnak indul, hogy egy hétvégi búvárkodás keretében felkutassanak egy II. Világháborús hajóroncsot. Ahogy telik a nap kitör a vihar és kiruccanásuk hamar baljós fordulatot vesz....Ki fogja túlélni? Ki fog meghalni?

 

A The Dark Pictures: Man Of Medan 2019 nyarán jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra angol, francia, olasz, német, spanyol és orosz szinkronnal. További részletekért és bővebb

 2019.04.04
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes