Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJABB KLASSZIKUS HARCOS TÉR VISSZA A MORTAL KOMBAT 11 KÜZDŐTERÉRE

A Warner Bros Interactive Entertainment és a NetherRealm Studios ma új Mortal KombatTM 11 előzetest adott ki, amiben a visszatérő klasszikus harcos, Sindel mutatja be erejét. Edenia korábbi királynője és Kitana hercegnő anyja, Sindel arra kényszerült, hogy elárulja népét és hozzámenjen Shao Kahnhoz, mikor az Outworld császára elfoglalta birodalmát. Most már az Outworld királynőjeként küzd könyörtelenül, hogy megtartsa trónját és hatalmát. Örvénylő szürke hajával és uralkodóhoz méltó viselkedésével Sindel rejtélyes erőket birtokol, amikkel képes levitálni és hanghullámokat manipulálni. Sindel a Mortal Kombat 11 következő harcosa, aki korai hozzáférésben 2019. november 26-tól lesz elérhető a Kombat Pack részeként.

 

 

A Kombat Pack tulajdonosok számára emellett 2019. november 26-tól új kosztümök is elérhetők lesznek, köztük az 1990-es évek popkultúrája inspirálta Cassie Cage „Klassic Kassie", valamint a vámpírszerű Raiden ('Impaler Raiden'), a rettenetes Geras ('Kronika's Monster Geras') és a mumifikált Cetrion ('Goddess of the Damned Cetrion') ruhákat tartalmazó Gothic Horror Skin Pack.

 

Ezeken felül minden Mortal Kombat 11 játékos számára elérhető lesz a 2019. november 25-30. között futó ingyenes, Hálaadás témájú 'Deadly Feast' esemény. Az eseményben négy új főellenfél várja a játékosokat tele ünnepi módosításokkal, köztük krumplipürével, szósszal, sütőtökös pitével, rohanó és zuhanó pulykákkal, a 'Horn of Plenty' segítségével pedig nem csak több életerőre tehetnek szert, de akár kellemetlenkedő ellenfelükéből is elvehetnek. A 'Deadly Feast' részeként továbbá új Brutality technikák, Taunt mozdulatok és Hálaadás témájú tárgyak, játékos modulok és más játékbeli jutalmak szerezhetők.

 

A Mortal KombatTM 11 országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 2019.11.14
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes