Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJABB NÉGY HARCOSSAL BŐVÜL A ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe felfedte, hogy négy újabb karakter csatlakozik a ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS harcosaihoz Puri-Puri Prisoner, „Snakebite" Snek, Crablante és Boros személyében.

 

 

• Puri-Puri Prisoner: A más férfiak megtámadására való hajlama miatt börtönbe zárták, de még így is egy S-osztályú hős, akivel érdemes számolni. A rabok bandájának vezetőjeként ez a sugárzó hős megszökött a börtönből, hogy a civilek védelmére keljen Deep Sea King támadásakor. Ereje növelésekor megnő izomtömege, amitől szétszakad ruhája és meztelenül folytatja a harcot!
• „Snakebite" Snek: Egy A-osztályú hős és a Super Fight bajnokság egyik jól ismert versenyzője, aki harcművészként megnövelt gyorsaságára és erejére hagyatkozik az ellenfeleivel való összecsapáskor. Miután legyőzött egy kígyószerű szörnyet, a bőréből készített magának ruhát, amit azóta is trófeaként hord.
• Crablante: Egykor ember volt, azonban miután túl sok rákot evett egy rákszerű monstrummá változott. Ő volt az első szörny, akivel Saitama szembekerült - mikor még volt haja -, valamint ő ébresztette rá hőspotenciáljára.
• Boros: Ez a Dominator of the Universe néven is ismert gonosztevő egy űrlény kalózbanda vezetője. Erejével egyelőre még nem talált kihívóra, ezért a galaxist járja méltó ellenfél után kutatva, akit a Föld védelmezői között talán pont meg is talál.

 

A ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS 2020. február 28-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2020.02.05
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes