Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJABB RÉSZLETEK A SWORD ART ONLINE: FATAL BULLET TÖRTÉNETÉRŐL

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma új részleteket osztott meg lövöldözős és akció-szerepjáték hibridje, a SWORD ART ONLINE: FATAL BULLET történetéről, ami 2018. február 23-án veszi kezdetét PlayStation 4-en és Xbox One-on.

 

Gyerekkori barátja, Kureha meghívására a főszereplő útnak indul, hogy felfedezze a lőfegyverek világát a Gun Gale Online játékon keresztül. Váratlanul mellé szegődik az frissen bemutatott ArFA-Sys játékos támogató AI segéd és találkozik Kiritoval is, aki a segítségét kéri az SBC Flügel űrhajó egyik helyszínének elfoglalásában. A főszereplőnek össze kell gyűjtenie minden kulcsfontosságú „ArFA-Sys alkatrészt" és teljesítenie az SBC Flügel feltételeit, mielőtt az űrhajóra indulnának. Kalandjuk során számos karakterrel találkoznak, mint: Bazalt Joe a tehetséges játékos, az Uncrowned Queen néven is ismert Zeliska, aki szintén Typ-X ArFA-Sys típusú segéddel rendelkezik és a csapathoz csatlakozó alakulat vezető, Itsuki. Bazalt Joe kedveli a főszereplő ArFa-sys segédjét, amit szeretne magának megszerezni, aminek érdekében többször is kihívja a főszereplőt. A Bazalt Joeval való versengés során a főszereplő folytatja a hódítást, míg végre el nem éri az SBC Flügel kapuját.

 

Ekkor elérhetővé válik a SBC Flügel küldetés, amit persze mindenki szeretne felvenni. A csapat egy kör kő-papír-ollóval próbálja meg eldönteni ki legyen a szerencsés, melynek győztese a főszereplő, Kirito, Kureha és ArFA-Sys lett, megnyerve a lehetőséget, hogy szembenézzenek a kapu kihívásával.

 

A SWORD ART ONLINE: FATAL BULLET számos fegyvertípust tartalmaz. A Dual Arms például egy kétkezes pisztolyos stílus, ami hatalmas sebzésre képes. A különböző fegyverek, mint a pisztoly, géppisztoly, shotgun, gépfegyver és rakétavető mindkét kézben használható a kétszeres tűzerőért. Minden fegyvertípus különleges „weapon art" technikával rendelkezik, amik Argo-tól vásárolhatók meg. A játékosok továbbá az ArFA-Sys pénzügyi menedzsment funkciójával is szerezhetnek pénzt.

 

A Sword Art Online: Fatal Bullet 2018. február 23-án fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 2018.02.08
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes