Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJDONSÁGOKKAL JELENTKEZIK A BORDERLANDS 3

A Gearbox és a 2K ma egy Közösségi Szerelmeslevélben köszönte meg a rajongóknak folyamatos támogatásukat, valamint felfedte a Borderlands 3 tartalmi ütemtervét, köztük egy új szezonális eseményt, megnövelt szinthatárt, valamint számos kényelmi javítást. A levél tartalma a The Borderlands Show legújabb epizódjában is szóba került, melynek részleteit Graeme Timmins (Borderlands 3, Live Lead) ismertette.

 

A minden játékos számára ingyenes, új szezonális esemény a tökéletes ellenszer a valentin-napi bánat ellen, melynek címe Broken Hearts Day! Borderlands szereleméhes lakói körül hamarosan különleges szívek fognak lebegni, melyek számos különböző formát öltenek, szétlövésük pedig más-más egyedi hatást eredményez, kezdve a csapatod sebzésének növelésétől ellenfeled átmeneti szövetségessé változtatásán át, egészen rosszakaróid egy kupac zsákmánnyá robbantásáig. Minél több szívet törsz össze, annál több jutalom üti a markodat az összesen ötből, melyek között különleges kozmetikai tárgyakat és az eseményhez kapcsolódó Legendás fegyvereket is találsz.

 

A Broken Hearts Day a játék főmenüjében szabadon ki- vagy bekapcsolható, így a játékosok kedvünk szerint ugorhatnak az eseményből ki, vagy épp vissza. A Broken Hearts Day a Borderlands 3 februári frissítését követően veszi kezdetét PlayStation 4-en és Xbox One-on, és egy hétig fog tartani. További részletekért olvasd el a kapcsolódó blogbejegyzést.

 

Az új esemény mellett a Gearbox bejelentette a Borderlands 3 első szinthatár növelését. A Broken Hearts Day indulásával egy időben a Vault Haunterek maximális szintje 50-ről 53-ra fog nőni, melynek köszönhetően három plusz képességpontot szerezhetnek, amiket meglévő képességeik megerősítésére, vagy újakkal való kísérletezésre használhatnak. További információk a jövőbeni szintnövelésekkel kapcsolatban később várhatók, a játék ingyenes kiegészítéseként.

 

Ez azonban még mindig nem minden, a Gearbox és a 2K Közösségi Szerelmeslevele ugyanis számos új részletet is tartalmazott a várható újdonságokról, köztük:

 

• True Vault Hunter mód
• Átugorható átvezetők
• Guardian Rank váltás
• Esemény váltás
• Fight for Your Life javítások
• Mayhem 2.0
• Twitch ECHOcast Extension bővítések

 

Ez egy masszív, átfogó áttekintés a Borderlands 3 elkövetkező hónapokban várható ingyenes frissítéseiről. A játék második fizetős kampánykiegészítésével kapcsolatos információkért kövesd a Gearbox PAX East előadását 2020. február 27-én 20:30-tól, ahol a következő DLC mellett a Borderlands 3 további várható tartalmait is megismerheted. Az előadás a Borderlands hivatalos Twitch csatornáján lesz követhető.

 

A mai Közösségi Szerelmeslevél a The Borderlands Show új epizódjának alapjául is szolgált, ami számos elemzést tartalmazott a műsor megszokott házigazdája, Greg Miller és Fran Mirabella részéről, valamint az olyan szakértő kommentátoraitól, mint a Stream Team csapat tagjai és a The Bordercast házigazdája, Mitsu. A műsorvezetőkhöz egy veterán Gearbox fejlesztő is csatlakozott Graeme Timmins (Borderlands 3, Live Lead) személyében, aki további betekintést adott a frissítés részleteibe.

 

 

A Borderlands 3 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2020.02.12
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes