Get Adobe Flash player

 

Hír - URALD KAMUROCHO ÉS ONOMICHI UTCÁIT A CLAN CREATOR MINI-JÁTÉKKAL

Szürke zakó, piros ing, felhajtott gallér és tökéletesen belőtt haj. Ez ő, a Dragon of Dojima néven ismert Kiryu Kazuma, Kamurocho legerősebb harcosaival. Mindent beleadtál, hogy összehozd a lehető legpusztítóbb csapatot annak reményében, hogy meghódítsd ezt a területet. Két tucat test egyszerre lendül mozgásba, majd árasztja el az utcákat köríves rúgásokkal és villámgyors ütésekkel. Az ellenségek hulláma gyorsan leteríti csapatod és veszítesz, de embereid tapasztalatot szerezve, magasabb szinttel és még erősebben fognak visszatérni a legközelebbi küzdelemre. A Yakuza 6: The Song of Life keretében első alkalommal lesz lehetőséged a Yakuza sorozat legnagyobb neveinek parancsolni a Clan Creator mini-játékban 2018. március 20-tól PlayStation 4-en!

 

Kezdd el már most kidolgozni stratégiádat a Yakuza 6: The Song of Life új előzetesével, melyben összecsap Kiryu és a The Six Lunatics!

 

 

Figyelj jól, mert akár pár kódot is elcsíphetsz az előzetesben, amivel különleges karaktereket oldhatsz fel a Clan Creator mini-játékba.

 

A Yakuza 6: The Song of Life 2018. március 20-án jelenik meg PlayStation 4-re.

 2018.01.31
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes