Get Adobe Flash player

 

Hír - UTAZD BE ULTHUAN ÉS LUSTRIA VIDÉKEIT A TOTAL WAR: WARHAMMER II ELSŐ KAMPÁNYT BEMUTATÓ VIDEÓJÁBAN

A Creative Assembly kiadott egy lenyűgöző új videót, amivel a játékosok beutazhatják a Total War: WARHAMMER II hatalmas kampány térképének két kontinensét.

 


Az utazás a Nemes Elfek otthonában, Ulthuanban kezdődik, ahol a mágikus energiától duzzadó Nagy Örvény tombol a Holtak Szigetén, veszélyes és instabil jelenléte pedig lenyűgöző, de baljós látványt nyújtva uralja a környező területeket. Az itt élő Nemes Elfeket Tyrion Herceg vezeti, és ahogy a videó lentebbi területekre téved Hoeth Fehér Tornya felé az Ulthuan Erőd kapuin át, elkezded megérteni ezeket a büszke, fejlett embereket.


A veszedelmes óceánok másik partján terül el Lustria, ahol számos a Régi Világból származó faj előőrsét láthatjuk, miközben rabló seregek kóborolnak a kontinensen tehetős áldozatok után kutatva. De döntesz, hogy hódító hadjárataid során a hasznodra fordítod, vagy kardélre hányod őket. A dzsungel által benőtt ősi városok csak arra várnak, hogy felfedezd őket...új településeket építesz köréjük, vagy megkockáztatod a csapásokat, miközben átkutatod őket kincsekért, varázstárgyakért és más jutalmakért?
A Teknős Szigeteken a Nemes Elf Főmágus Teclis otthonától messze folytat hadjáratot mélyen a Gyíkemberek országában. A régiót a Slann mágusok uralják, valamint ők irányítják a Gyíkemberek seregeit és azok hatalmas Saurian bestiáit a Nagy Tervben leírtak szerint. Ha sikerül újjáéleszteniük az ősi városaikat összekötő láthatatlan erővonalakat, nagyban nőni fog az esélyük a Nagy Terv megvalósítására.


Végül bemutattunk két Legendás Gyíkember Nagyurat: a Slann Mágus Pap Mazdamundit, aki elsajátította az Asztromenciát, hogy nagyobb rálátást nyerjen környezetére, és az Ősi Saurus Kroq-Gart, ahogy felkészül a Gyíkember seregek vezetésére a Nemes Elfek ellen az Elesett Kapuknál. 


A Total War: WARHAMMER II szeptember 28-án jelenik meg PC-re.2017.06.21
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Far Cry 5 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Far Cry 5 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • Far Cry 5 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes