Get Adobe Flash player

 

Hír - VÁLASZD KI HARCOSOD A DRAGON’S CROWN PRO ÚJ KARAKTER ELŐZETESÉBEN

Mit teszel, ha csapatodat körbeveszi egy tucat vérszomjas kobold? Darabokra vágod őket hatalmas harci fejszéddel, nyilak tengerével borítod be testüket, vagy esetleg egy pusztító varázsigével robbantod őket szilánkokra? Nehéz döntés, tudjuk. Tedd könnyebbé a választást a Dragon's Crown Pro új előzetesével, melyben megismerheted a játék választható karaktereit!

 

 

A Dragon's Crown Pro jellemzői:

 

• Ősi sárkányokhoz méltó látványvilág - A Vanillaware jellegzetes stílusa bámulatos formában, 4K támogatással kel életre, ahogy átverekszed magad és kifosztod Hydeland vidékeit.

 

• Kalandoroknak való muzsika - A Hitoshi Sakimoto által megálmodott, mesés dallamok újra felvett változata kíséri majd a kincsvadászokat a Dragon's Crown után kutatva.

 

• Káprázatos prezentáció - Mindenki örömére a játék angol és japán szinkronnal, valamint francia, olasz, német és spanyol felirattal is élvezhető lesz.

 

• Minden tokkal vonóval - Korábbi Dragon's Crown mentéseid sem vesznek kárba, a PlayStation 3 és PlayStation Vita verziókkal kompatibilis internetes cross-play és cross-save funkcióknak köszönhetően. A játék tartalmazni fogja továbbá az eredeti változat összes frissítését és lehetőségét, valamint a Storyteller Voice Pack kiegészítőt is!

 

• Négyjátékos izgalmak - A szórakoztató helyi és internetes kooperatív móddal legfeljebb négy játékossal élheted át újra a több órányi kalandokat.

 

A Dragon's Crown Pro 2018. május 15-től lesz kapható PlayStation 4-re a limitált Battle-Hardened Edition kiadásban, ami a játék mellett 7 művészeti kártyát és egy gyönyörű fémtokot tartalmaz. További információkért

 2018.03.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes