Get Adobe Flash player

 

Hír - VIDD ÁT MIDDLE-EARTH: SHADOW OF MORDOR NEMEZISED A MIDDLE-EARTH: SHADOW OF WAR VILÁGÁBA

A Warner Bros. Interactive Entertainment ma bejelentette a Middle-earthTM: Shadow of MordorTM új Nemesis Forge frissítését, mely lehetővé teszi, hogy a játékosok átvigyék a Middle-earthTM: Shadow of MordorTM-ból legerősebb Nemezisüket vagy Követőjüket az október 10-én megjelenő Middle-earthTM: Shadow of WarTM világába. A Middle-earthTM: Shadow of MordorTM keretében a játékosok számos személyes bosszúról szóló történetet alkothattak meg egyedi ellenfeleiken és szövetségeseiken keresztül a Nemesis System segítségével. A Nemesis Forge rendszerrel ezek a történetek a Middle-earthTM: Shadow of WarTM világában folytatódnak, ahova a játékosok átemelhetik legádázabb nemezisüket a Middle-earthTM: Shadow of MordorTM-ból, valamint leghűségesebb ork követőjüket is, aki segítségükre lesz a Sauron seregeivel vívott harcokban. A Middle-earthTM: Shadow of MordorTM Nemesis Forge frissítése mától elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 

 

A Hobbit és az A Gyűrűk Ura cselekményei között játszódó Middle-earth: Shadow of WarTM folytatja a Middle-earth: Shadow of Mordor elbeszélését. A játékosok egy jóval gazdagabb, személyesebb, kibővített világban merülhetnek el, tele epikus hősökkel és gonoszokkal, emlékezetes helyszínekkel, eredeti ellenfél típusokkal, még több személyiséggel és új karakterekkel, új történetekkel.

 

A Middle-earth: Shadow of WarTM 2017. október 10-től lesz elérhető Xbox One, Project Scorpio, PC, PlayStation 4 és PlayStation 4 Pro platformokra.

 2017.07.10
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes