Get Adobe Flash player

 

Hír - VILÁGHÍRŰ SZÍNÉSZEK TOLMÁCSOLÁSÁBAN ELEVENEDIK MEG A 11-11: MEMORIES RETOLD

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma új részleteket fedett fel 11-11: MEMORIES RETOLD játékáról, köztük megjelenési dátumát. Az I. Világháborúban játszódó, történet vezérelt játék 2018. november 9-én fog megjelenni. Az 11-11: MEMORIES RETOLD főszereplői Kurt, Harry és állat társaik lesznek, a karakterek életre keltésében pedig a többszörös díjnyertes Elijah Wood, valamint az Emmy-díjas Sebastian Koch fog közreműködni.

 

 

Elijah Wood 26 éves színészi karrierje során olyan nagysikerű filmekben játszott, mint az „A Gyűrűk Ura" trilógia, az „Egy makulátlan elme örök ragyogása", valamint olyan SpectreVision produkciókban, mint az „A Nyitott Ablak" és a „Cooties". Az 11-11: MEMORIES RETOLD keretében Elijah a kanadai-amerikai fotós Harrynek kölcsönzi majd hangját, aki az I. Világháborúba csatlakozva közvetlenül a frontvonalon szembesülhet a háború kegyetlen valóságával.

 

Több, mint 30 éves színházi, televíziós és filmes múltjával Sebastian Koch olyan filmekből ismert, mint a „Homeland: A belső ellenség", a „Kémek Hídja" és az „A mások élete". Kurt a 11-11: MEMORIES RETOLD-ban egy kötelességtudata vezette pacifistát fog alakítani.

 

Az Aardman és a DigixArt gondozásában készülő 11-11: MEMORIES RETOLD keretében a játékosok olyan gyönyörű festmények hatását keltő, káprázatos helyszíneket fedezhetnek majd fel, mint amik a legújabb előzetesben is láthatók. A valós események ihlette 11-11: MEMORIES RETOLD-ban egy egyedi látványvilág kíséretében ismerhetik meg egy összetett történelmi esemény két oldalát, és nézhetnek szembe a háború borzalmaival, köztük az I. Világháború drámai következményeivel a fronton és azon túl is, miközben igyekeznek megőrizni emberségüket a szeretteikért.

 

A 11-11: MEMORIES RETOLD érzelmi hullámvasútja 2018. november 9-én indul útnak PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

 2018.06.06
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes