Get Adobe Flash player

 

Hír - VISSZATÉR A BAYONETTA ÉS A VANQUISH

A SEGA örömmel jelenti be, hogy 10 évvel eredeti debütálásuk után Bayonetta és Sam Gideon újra visszatér a Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle részeként 2020. február 18-án PlayStation 4-en és Xbox One-on. A különleges évfordulós kiadás mellett a PlayStation 4 Pro és Xbox One X tulajdonosok mindkét játékot 4K felbontásban és 60 FPS-sel élvezhetik.

 

 

Izgatottan jelentjük be továbbá Meat Bun kollaborációnkat, aminek köszönhetően igazán stílusosan ünnepelhetjük meg mindkét játék évfordulóját. A Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle ugyanis egy vadonatúj Bayonetta és Vanquish művészeti rajzzal díszített, dombornyomott fémtokot rejtő kiadásban lesz kapható. A rajzokat Dan Dussault művész készítette kifejezetten a 10. évfordulóra a Bayonetta rendezője, Hideka Kamiya (PlatinumGames) felügyeletével.

 

Készülj fel, hogy átküzdd magad ellenfelek végtelen hordáin a két legünnepeltebb (és legstílusosabb) akciójátékban, ami PlayStation 4 Pro és Xbox One X készülékeken 4K felbontásban és 60 FPS-sel is élvezhető formában tér vissza a Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle részeként 2020. február 18-án!2019.12.10
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes