Get Adobe Flash player

 

Hír - VISSZATÉR A WWE 2K20 ONLINE LOBBIJA

A 2K ma ismertette a WWE 2K20 internetes funkcióit, köztük a legtöbbet kért online lobbit, ami áramvonalasítja a párosítási folyamatot a barátokkal és más játékosokkal, hogy minél gyorsabban a ringbe léphessenek.

 

Ha már tudod milyen meccset szeretnél játszani, akkor a lobbi létrehozása a legjobb választás, ahol számos meccstípus és szabály közül válogathatsz legfeljebb hat főnek. Válaszd ki az arénát, a Szupersztárok nemét, vagy akár kapcsold be a korlátozást, ami kizárólag gyári WWE Szupersztárokat enged választani. Kezdhetsz továbbá privát szobával is, hogy meghívd barátaidat, majd ha úgy látod jónak a fennmaradó helyet megnyithatod a többi játékos előtt is. Miután összeállt a lobbi, indulhat a voice chat, ahogy a résztvevők kiválasztják Szupersztárjukat, a lobbi létrehozója pedig beállítja a meccs részleteit. A játékosoknak ezúttal teljes rálátása lesz arra, hogyan áll össze a meccs.

 

Ha kevésbé vagy válogatós a meccstípust illetően, akkor átböngészheted a jelenleg elérhető lobbikat, amiben már csak 1-2 emberre várnak a kezdéshez, de a kereső funkcióval akár szűrheted is őket igényeid szerint. Ennél is egyszerűbb a Quick Play, ami automatikusan besorol egy már indulásra kész meccsre.

 

Ahogy a 2K korábban bejelentette, férfi és női MyPLAYER karakterek is részei a MyCAREER módnak, ez a lehetőség pedig kiterjed a Road to Glory és MyPLAYER Towers módokra is. Férfi és női MyPLAYER karakterek akár eltérő stílussal, tapasztalatokkal, fejlődési fákkal és feloldható kreatív elemekkel is készíthető, ez a következetes páros pedig mind a három módban fejlődhet és tárgyakat oldhat fel.

 

Emellett első alkalommal a MyCAREER, Road to Glory és MyPLAYER Towers módokban feloldott kreatív elemek az általános Create-a-Superstar módban is elérhetők lesznek, ráadásul MyPLAYER karaktered megjelenését akár exportálhatod is az általános karakterkészítőből.

 

A Road to Glory és MyPLAYER Tower módok kedvelői számára ismerős lesz a különleges pay-per-view eseményekbe való belépéshez szükséges csillagok megszerzésének folyamata, melyek között első alkalommal női meccsek is szerepelni fognak.

 

A többjátékos mód új Tonight's Match funkciója minden nap egy új meccset kínál eltérő típussal, szabályokkal, nemekkel és arénával, hogy folyamatosan kipróbálj valami újat. Hasonló a Road to Glory Featured Match is annyi különbséggel, hogy Triple Threat, Fatal 4-Way és 6-Man (vagy 6-Woman) meccseket is tartalmaz. A férfi és női meccsek folyamatosan váltakozni fognak, így mindkét nemű MyPLAYER karakterednek jut majd szerep.


A Tonight's Match, a Road to Glory Featured Matches és a napi MyPLAYER Tower kihívások magukban foglalják az új WWE 2K20 2K Originals letölthető tartalmainak elemeit is, akár megvásároltad őket, akár nem. Például az első WWE 2K20 Originals: Bump in the Night csomag megjelenését követően a Wyatt Swamp Arena vagy Cemetery Brawl Arena pályákon is láthatsz meccseket, de egy nap akár FrankenStrowman-nel is szembe kerülhetsz a MyPLAYER Tower napi kihívásában. Sosem tudhatod melyik nap milyen 2K Originals tartalom bukkan fel a többjátékos módokban. További részletekért olvasd el a WWE 2K20 kapcsolódó blogbejegyzését: https://wwe.2k.com/news/online-lobbies-return

 

A WWE 2K20 2019. október 22-én fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 2019.09.25
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes