Get Adobe Flash player

 

Hír - VISSZATÉR NEW YORK UTCÁIRA A TOM CLANCY’S THE DIVISION 2

A Ubisoft® bejelentette, hogy a Tom Clancy's The Division® 2 játékosok hamarosan visszatérhetnek oda, ahol minden elkezdődött a narratív központú Tom Clancy's The Division 2 Warlords of New York kiegészítővel, melyben az akció Washington D.C. utcáiról Lower Manhattan területére kerül át. A Warlords of New York egy új nyílt világú térképpel várja az ügynököket, amihez egy új történet is párosul, mely során a játékosoknak Aaron Keener egykori Division ügynök nyomába kell eredniük.

 

 

Miután eltűnt az első játékban, Keener most újra felbukkant áruló ügynökök oldalán, akikkel saját zászlója alatt egyesítette New York erőszakos frakcióit. Ami pedig még ennél is rosszabb, hogy egy új biológiai fegyver megalkotásán munkálkodik, ami még erősebb, mint a társadalom összeomlását okozó Green Poison. Keener megállításához előbb négy hadnagyát kell kiiktatnod, melyek mindegyike a legveszélyesebb árulóvá lett Division ügynökök közé tartozik, ráadásul mindegyikük új képességekkel is bír, amit legyőzésükkel magadnak is megszerezhetsz. Először azonban meg kell találnod őket, és ez azt jelenti, hogy össze kell csapnod New York újraszerveződött és továbbfejlődött frakcióival (nevezetesen a szökött rabokból álló Rikers és piromániás Cleaners), akik sokat tanultak a Division ügynökökkel való korábbi összecsapásuk óta.

 

A New York feletti uralomért folytatott újbóli harc öt fő kampányküldetésen keresztül bontakozik ki (ezek közül négy bármilyen sorrendben teljesíthető), mindez nyílt világú tevékenységekkel és nyolc kapcsolódó mellékküldetéssel kiegészítve, melyek teljesítésével még jobban keresztülhúzhatod Keener számítását. Miután ezekkel végeztél, úgy endgame tartalmak is várnak nem csak New York, de Washington D.C. utcáin egyaránt.

 

 

A Warlords of New York új helyszíne, Lower Manhattan négy új zónát tartalmaz, ami csak arra vár, hogy felfedezd: Financial District, Two Bridges, Battery Park, Civic Center. Ezek a helyszínek egy korábbi masszív Dark Zone-t tesznek ki, ami olyan területeket foglal magában, mint a Wall Street és Chinatown, melyeket a nemrég lecsapott nyári hurrikán barátságtalan vidékekké változtatott. Az új zónák csak a 30-as szintet és World Tier 5-öt elért ügynökök számára elérhetők, azonban, ha ezt még nem érted el, de szeretnél fejest ugrani az új tartalmakba, a Warlords of New York lehetőséget ad, hogy rögtön 30-as szintre ugorj - amennyiben elővásároltad a kiegészítőt akár azonnal.

 

Minden zóna szintje az ügynöködével együtt növekszik, amivel lehetővé teszi, hogy szabadon felfedezd, miközben az új 40-es szinthatár felé haladsz. A Warlords of New York keretében bemutatkozik továbbá a végtelen SHD Level Progression rendszer, melynek köszönhetően a játékosok további új képességekre tehetnek szert, és a végtelenségig fejleszthetik ügynöküket. Emellett négy új képesség is feloldható lesz, köztük egy csali, egy gránátvető gyúlékony tapadó lövedékekkel, egy drótcsapda és egy gránátvető robbanó lövedékkel. Megszerezhető új felszerelésekből sem lesz hiány, köztük márkás szettekből, nevesített tárgyakból, valamint egzotikus páncélokból és fegyverekből.

 

A Warlords of New York továbbá számos kulcsfontosságú változtatást is eszközölni fog a közösség visszajelzései alapján. A felszerelés rendszer teljes átalakításon fog átesni, és a képességek ereje is újra lesz kalibrálva. Ezek a változások minden Tom Clancy's The Division 2 játékos számára ingyenes elérhetők lesznek attól függetlenül, hogy rendelkeznek-e a Warlords of New York kiegészítővel.

 

Egy héttel a Warlords of New York megjelenését követően kezdenek majd bemutatkozni a Tom Clancy's The Division 2 Season tartalmai, melyek mindegyike egy új, három hónapos Manhunt endgame eseményt mutat be, amiben a játékosoknak egy új célpontot kell felkutatniuk, először annak négy hadnagya kiiktatásával. Minden Season Bajnokságokat - egy sor kihívás, amiket teljesítve a játékosok jutalmakra tehetnek szert -, és limitált idejű Globális Eseményeket - módosítókat érvényesít az egész játékra és megadott feladatok teljesítéséért jutalmazza a játékosokat - kínál. A játékosok emellett növelhetik Season szintjüket is a specifikus szezonális aktivitások teljesítésével, amikkel új felszerelésekre és kozmetikai tárgyakra tehetnek szert az ingyenes Battle Pass-szerű rendszeren keresztül. A még több jutalomért a játékosok pénzért feloldhatják a prémium Season Pass-t is, ami külön fejlődési rendszert kínál.

 

 

A Tom Clancy's The Division 2 Warlords of New York 2020. március 3-től lesz elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, amit a Year 1 Pass tulajdonosok számára mától - a többi játékosnak 2020. február 19-től - elérhető Episode 3 - Coney Island: The Hunt előz meg. Az Episode 3 két új Coney Island küldetést és két új Titkos Megbízást tartogat a Year 1 Pass tulajdonosoknak, valamint egy Tűzfal Specializációt, amivel masszív tűzsebzést okozhatnak, miközben felerősítik a Tűzfal pajzsa mögött álló társaikat.

 

A Tom Clancy's The Division 2 országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.2020.02.12
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes